Mobilbetaling restaurant
Mobilbetaling restaurant

Betal restaurantbesøket med mobilen

Det norsk betalingsselskapet Mobileaxept vil gi deg muligheten til å betale restaurantbesøket med mobiltelefonen i stedet for kontanter og kort.

Publisert

Mobileaxept ønsker å gjøre mobilhandel enklere og sikrere med en ny løsning der mobiltelefonen får samme funksjon som et kredittkort. Tjenesten er laget med tanke på situasjoner der man ikke har med seg kontanter, skriver Mobilen.no og Computerworld.

Betal via SMS eller wap

For å bruke tjenesten fra Mobileaxept må du først registrere et kredittkort opp mot mobiltelefonen. Deretter vil du kunne betale via SMS eller wap i taxier, på restauranter, i jobbkantina eller andre steder tjenesten er tilgjengelig.

På restauranter som samarbeider med Mobileaxept, vil du få utlevert et telefonnummer og et referansenummer ved bestilling. Dermed kan du betale regningen når du vil ved å sende SMS med referansenummer og beløp til telefonnummeret.

Når betalingen er registrert, sendes en kvittering i retur.

Viktig kanal

- Mobilen vil bli mer vanlig i kommersiell bruk i tiden fremover. Den kommer til å bli en stor og viktig kanal for det kommersielle landskapet, sier daglig leder i Mobileaxept, Helge Krøgenes.

Powered by Labrador CMS