Choice logo

Choice etablerer seg i Riga

Fra 1. januar 2009 vil det ærverdige Hotel Valdemars i Riga være en del av Clarion Collection-familien. Dette blir det første Clarion Collection-hotellet på Baltikum, og Choice ser en klar mulighet til vekst i dette markedet.

Publisert

Choice Hotels Scandinavia har nylig inngått en avtale med SIA Hotel Valdemars vedrørende Hotell Valdemars i Riga.

Hotellet som er moderne og totalrenovert, kan tilby 83 rom, restaurant, bar, relax-avdeling og konferanser, heter det i en pressemelding fra Choice Hotels Scandinavia.

Jugendstil

Det ligger i en historisk Art Nouveau-bygning i jugendstil fra 1901 og er sentralt plassert i Riga i nærheten av alle turistattraksjoner.

- Hotel Valdemars er et familieeid hotell med fokus på personlig service. Når vi nå blir Clarion Collection Hotel Valdemars, får vi mulighet til å fortsette å utvikle oss. Dette kommer til å glede alle våre nåværende og fremtidige gjester. Vår filosofi er helt i tråd med Choice Hotels Scandinavia sine kjerneverdier, sier Karl Mikael Cakste, medeier og leder av Hotel Valdemars.

Clarion Collection er små hotellperler som preges av individuell service og sjenerøsitet. Vi tilbyr alle våre gjester en kveldsbuffet, og våre hoteller ligger i bygninger med interessante historier.

Riga ny Choice-destinasjon

- Hotel Valdemars i Riga vil passe perfekt inn i Choice-familien, og det er morsomt å kunne tilby Riga som destinasjon til våre kunder, sier Robert Wilhelmsson, direktør for Clarion Collection-hotellene i Sverige og i Baltikum.

Choice Hotels Scandinavia har hatt et fremgangsrikt og ekspansivt år, og Clarion Collection fortsetter å vokse. Tidligere i år ble både Karlskrona og Falun innlemmet i hotellporteføljen. I tillegg til Hotel Valdemars. kommer Hotel Cardinal i Växjö som et nytt Clarion Collection-hotell 1. januar 2009.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS