scandic_logo

Designhotellet i Värnamo blir Scandic-hotell

Dagens hotell- og konferansegjester stiller høye krav til komfort, tilgjengelighet og funksjonalitet, men også til spennende design, god mat og inspirasjon i hverdagen. Når Scandic nå tegner en franchiseavtale med Designhotellet i Värnamo, fortsetter hotellkjeden å utvide tilbudet av smarte hotellvalg i hele Sverige.

Publisert

- Värnamo har sentral beliggenhet i Småland, og har tidligere vært en hvit flekk på Scandic-kartet. Nå tetter vi dette hullet med et både spennende og aktivt hotell når vi inngår en langsiktig franchiseavtale med Designhotellet. Det å kombinere styrken hos Scandic, som stor hotellkjede, med entreprenørviljen på stedet, er helt i tråd med vår visjon for fremtiden, sier Frank Fiskers, administrerende direktør og konsernsjef på Scandic i en pressemelding.

Scandic fra 1. januar

Designhotellet, som skilter om til Scandic Värnamo 1. januar 2009, er et kjent hotell i Småland. Det har sterk lokal forankring og store muligheter til å ønske både fritids- og forretningsreisende velkommen.

Hotellet, som ved innvielsen i 1955 var en sensasjon med sin funksjonalistiske arkitektur og moderne design, har 120 rom og sju konferanserom.

Her er det både plass til store konferanser og tilgang til mindre lokaler. Blant annet klekkes det ut mange spennende ideer i Kreativa Rummet.

I dag er hotellet pusset opp og innredet i samarbeid med flere kjente møbelbedrifter, for eksempel Bruno Mathsson og Källemo.

Hjelp til å synes

- For oss føles det helt riktig å inngå en franchiseavtale med Scandic. Vi trenger hjelp til å synes og til å oppnå god lønnsomhet, og vi har lenge merket behovet for mer muskler i markedsføringen. Scandic har ideer og verdier som står svært nær våre egne, hvor for eksempel den store satsingen på miljø og tilgjengelighet for alle er initiativer som vi selv har jobbet med. Nå ser vi frem til å gjøre enda mer sammen, forteller Lillian Johansson, eier og salgssjef ved Designhotellet i Värnamo.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS