Mike Hohnen

Hohnen til BFSN-årsmøtet

Mike Hohnen, med nesten 30 års erfaring som foredragsholder for serveringsbransjen, kommer på besøk når BFSN (Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge) holder årsmøte på Hurdalssjøen Hotel- og konferanssenter i slutten av april.

Publisert

Den dansktalende franskboende engelskmannen med kontoradresse i Cape Town i Sør-Afrika (!!), har gjort det til sin spesialitet å være i forkant med nye trender. I 27 år har han vært leder, underviser, coach, foredragsholder og forfatter i serveringsbransjen.

BFSN har dermed klart å trekke til seg en meget spennende person til årsmøtet, som arrangeres i Hurdal onsdag 23. og torsdag 24. april.

Arne Dalseng i BFSN forteller at Hohnen skal ta deltakerne med på en opplevelsesmettet reise med visuell input i fremtidens Food Service-univers.

Fremtidens storkjøkkenservice

Ellers på årsmøtet vil Dalseng komme med noen innspill om alternative strukturer på fremtidens storkjøkkenservice, og det vil også bli en orientering om EE-avfallsordningen; om nye betingelser og avslutning av tidligere avtale og status i forhold til dette.

Advokat Per Racin Fosmark deltar også på årsmøtet, og vil komme med forslag til nye salgs og leveringsbetingelser. I tillegg gjester prosjektlederen for Smak09, Trond Andersen, BFSN-møtet.

Under den avsluttende middagen blir det utdeling av årets miljøpris.

Powered by Labrador CMS