Petter Smaavik Brygga Mets nett
Petter Smaavik Brygga Mets nett

Mets - et ikon i Fredrikstad

Eierne forsøkte seg med navnet Lyst & Glede i ett og et halvt år. Men det var Mets, det gamle navnet og et innarbeidet utelivsbegrep i Fredrikstad, som folket ville besøke. Nå er heter det Mets igjen. Og folket er tilbake.  

Publisert

Spisestedet og utestedet het Mets fra 1993 til november 2006, og var et populært sted på brygga i Fredrikstad.

Les også: Populær restaurant brant ned på brygga i Fredrikstad.

Da skiftet stedet navn til Lyst & Glede, med en annen profil, og 2007 ble ikke noe godt år.

Mets et merkenavn

Eierne og daglig leder Petter Smaavik tok tilbake det gamle navnet, og la til Beachclub i mars i år. Nå er det full fart på Mets igjen.

- Vi merket oppgangen med en gang, og nå ser alt så mye bedre ut. Vi kommer til å tjene bra med penger her i år. Mets er et merkenavn og et ikon her i byen, og det er liten tvil om at vi nyter godt av å ta tilbake det gamle navnet, sier daglig leder Petter Smaavik.

Folkefest

"

Med Smaavik i spissen skal Mets arrangere flere folkefester i byen denne sommeren. Fredag 20. og lørdag 21. juni blir det bryggedans med blant andre Postgirobygget på en stor scene like sør for Mets Beachclub.

- Vi har leid hele parkeringsplassen. Foruten Postgirobygget spiller også The Songs, kjent fra Lyden av Norge, opplyser Smaavik.

Senere i sommer arrangerer utestedet også en konsert med blant andre Waterboys når Glommafestivalen arrangeres i Fredrikstad helgen 22. og 23. august.

Powered by Labrador CMS