Zen Resort1

Nå åpner eventyrhotellet i Rømskog

Sist helg ble lokalbefolkningen invitert for å se det nye spektakulære hotellet i Rømskog. Ondag 15. oktober åpner Zen Resort & Spa, et helt spesielt hotell med 44 rom og suiter, beliggende delvis over den vesle innsjøen Vortungen.

Publisert

Det hele har kostet 135 millioner kroner.

Det 110 meter lange bygget på totalt 440 kvadratmeter har sakte, men sikkert reist seg ved bredden av Vortungen

Ledelsen

Lisbeth Pettersen er daglig leder for nyhotellet. Hun eier også 10 prosent av Zen Resort & Spa. Hun driver reisebyrå Life Travel sammen med rederiarving Tone Bergesen, som også er hovedeier for det nye hotellet i Rømskog.

Til daglig driver Bergesen et investeringsselskap som i fjor hadde igjen drøye 90 millioner kroner på bunnlinja.

Totalt 44 rom

Det nye hotellet huser 40 dobbeltrom og fire suiter, de aller fleste av dem med utsikt utover innsjøen. I tillegg er det tre konferanserom, for opptil 80 personer.

Ledelsen ved hotellet betegner Zen Resort & Spa som et miljøhotell, der bygg- og driftsløsninger tar hensyn til energibruken, samt inne- og utemiljøet.

Enkelt og stilrent

Hotellet er enkelt, elegant og stilrent, bygget i glass, stein, tre og betong i harmoni med de vakre omgivelsene innerst på skogen.

Ellers i bygget finner du resepsjonen, stue med bibliotek og peis, butikk, samt en kaffe- og vinbar.

Ikke rødt kjøtt

Kjøkkenet på det nye hotellet er i størst mulig grad basert på økologiske råvarer, og betegnes som et gourmet-vegetarkjøkken.

Menyen inneholder noe fugl og fisk, men ikke rødt kjøtt.

Forskjellige kulturer

"Zen Resort & Spa, representerer sin egen unike kategori. Vi har lånt det beste fra forskjellige kulturer: Japanske bad med varme kilder du kan synke ned i både inne og utendørs. Tyrkisk dampbad, nordisk sauna, kaldkulp, og mykt saltvannsbasseng. Spaet tilbyr både klassisk- og ayurvedisk massasje, varme omslag, ansikts- og fotpleie. Hele dagen foregår det aktiviteter for kropp, sinn og sanser. Det er bare å velge; meditasjon, yoga, qigong, vanngymnastikk, trim, kanopadling og skogsturer. Her ute er det så stille at du kan høre en barnålfalle", heter det på den nye hjemmesiden til hotellet.

"
Powered by Labrador CMS