Rica Oslo Hotel

Rica Oslo Hotel blir miljøsertifisert med Svanen

Rica Oslo Hotel får i dag, 30. oktober, merket som beviser at det oppfyller verdens strengeste miljøkrav for hoteller.

Publisert

Rica Oslo Hotel har det siste året byttet ut en rekke engangsprodukter, gjennomført flere tiltak for å spare strøm og vann og bruker nå færre kjemikalier enn tidligere.

To i Oslo

- Dette er miljøhensyn i praksis. Svanemerket på døra beviser at Rica Oslo Hotel nå oppfyller verdens strengeste miljøkrav for hoteller, sier direktør Alvhild Hedstein i Miljømerking.

Rica Oslo Hotel er det andre norske hotellet i kjeden som oppnår Svanemerket.

Holmenkollen Park Hotel Rica fikk merket allerede i mai. I januar startet arbeidet med å merke i alt 20 av kjedens hoteller med Svanen. Flere hoteller over hele landet er nå i ferd med å oppfylle kravene.

Miljøengasjement

- Vi strekker oss mot de strengeste kravene i denne bransjen. På den måten vil vi gjøre det enkelt og naturlig for miljøbevisste gjester å velge riktig hotell, sier konsernsjef Ole-Jacob Wold i Rica Hotels AS.

For Rica Oslo Hotel har prosessen med å bli svanemerket ført til et miljøengasjement blant både ansatte og ledelsen. Alle bidrar til en mer miljøvennlig drift gjennom et miljøledelsessystem som motiverer til små og store tiltak.

Miljøopplæring

- Den økte miljøkunnskapen og engasjementet til våre ansatte har vært en ekstra gevinst. Dette arbeidet slutter ikke med at vi kan heise svaneflagget. Alle nyansatte får miljøopplæring, og øvrige ansatte motiveres gjennom årlig gjennomgang av de miljømålene vi når, sier direktør Knut Lie på Rica Oslo Hotel.

Powered by Labrador CMS