scandic_logo

Scandic med storhotell i Hamburg

Scandics europaekspansjon fortsetter med nytt hotell i Tysklands nest største by, Hamburg. Hotellet, som skal åpnes i 2011, får 325 rom, og blir del av et nytt og høyprofilert ministrøk med blant annet leiligheter og kontorer, og er et viktig ledd i hotellkjedens strategi for vekst i Europa.

Publisert

Scandic har inngått en langsiktig leieavtale med Union Investment Real Estate AG, en avTysklands største eiendomsinvestorer, om et nytt hotell sentralt i Hamburg.

Nye Scandic Hamburg får 325 rom og forventes å åpne i 2011.

Hotellet ligger bare få minutters gange fra Hamburg sentrum, Gänsemarkt, og kort vei fra Laiszhalle konserthus.

Nær sentrum

I Hamburg er Unilever-tårnet er kjent landemerke og den høyeste bygningen på Wallring, den anlagte sirkelen rundt Hamburg sentrum.

Det renoverte tårnet og et nytt bygg med kontorer, leiligheter og det nye Scandic-hotellet, kommer til å danne et helt nytt kvartal i sentrum av Hamburg. Totale investeringer er på rundt 270 millioner euro.

Scandic vokser

Hotellet får et godt kollektivtransporttilbud med kort vei til Dammtor jernbanestasjon og med en T-banestasjon like ved. Hotellet får dessuten 500 kvadratmeter konferanselokaler, en restaurant og en bar, treningsrom og parkering.

Det nye hotellet er det siste eksempelet på Scandics energiske vekststrategi, hvor målet er å gå fra dagens 150 hoteller til 200 hoteller i løpet av få år. Bare siden oktober i fjor har Scandic vokst med 19 nye hoteller. 11 av disse er nybygg, deriblant et hotell i Berlin.

Tyskland viktig for Scandic

- Det er utrolig spennende å gjennomføre Scandics internasjonale ekspansjon. Vi får flere og flere forespørsler om nye hotellprosjekter, og etter Øst-Europa og Norden er det Tyskland som er det viktigste markedet. Hamburg er spesielt interessant med sin beliggenhet og de senere års positive utvikling. Det er en by som mange skandinaver og østeuropeere besøker, ikke minst på grunn av de populære messene, en stor havn og shopping i særklasse, sier Frank Fiskers, administrerende direktør og konsernsjef Scandic. Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS