Ljubljana
Ljubljana

Slovenia - nordmennenes nye reisemål

I Slovenia finnes havet, alpene, slott, gode viner og spennende grotter. Det lille landet, skviset inn mellom Italia, Østerrike, Kroatia og Ungarn, har mye å by på. Nå er det nordmennenes tur til å ryke og reise. Adria Airways flyr nå direkte fra Oslo til Ljubljana.

Publisert

Flyene går fra Gardermoen hver tirsdag, onsdag og lørdag. Det tar to og en halv time fra Gardermoen til Slovenias hovedstad.Det slovenske nasjonale flyselskapet, Adria Airways, har fløyet dansker og finner nedover en stund. Nå er det nordmennene og svenskenes tur til å oppdage den nye turistdestinasjonen, Slovenia.

Gamlebyen

Ljubljana har også sin gamleby. Den er en stor attraksjon. Med sine byggverk i barokkstil, trange brosteinsgater og torg, er det et herlig område å spasere i.

Det unike med Slovenia, er de korte avstandene. Det betyr at du kan starte friskt, med en deilig dukkert i Adriaterhavet, etterfulgt av en bedre lunsj og shopping i Ljubljana. Grunnen er den korte kjøreturen fra kysten til hovedstaden. I Slovenia kan alle få viljen sin, da avstandene innbyr til en ferie med ulike aktiviteter.

Powered by Labrador CMS