Nytt om navn
-
Bergen ble den norske Michelin-vinneren
-
Årets tredje Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Slutter som TV-kokk
-
Styret i Kost- og ernæringsforbundet
-
JDE delte ut prisen «Årets kaffehelt»
-
Kunne blitt byråkrat – ble vinekspert
-
Aina Bartmann ble «Årets meitemark»
-
Blir hotelldirektør for to Oslo-hoteller
-
Slutt for Strand i storkjøkkenbransjen
-
Ny visepresident i den nordiske kokkeforeningen
-
Hva vi alle kan lære
-
De nye kokkelandslagene
-
Blir partner og produktsjef for Time2Staff
-
57. årgang med magasinet Horeca
-
Fra restaurant og hotell til luftfart
-
Fra Nidelven til Lillehammer
-
Ny styreleder for Voksenåsen
-
Ny kommersiell direktør for Hurtigruten
-
Danskenes Bocuse d’Or-kandidat for 2026 og 2027 er klar
-
Daglig leder for Økologisk Norge
-
Fra Smarthotel til Wood Hotel Bodø
-
Årets andre Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Ny konserndirektør for Food & Support hos ISS Norge
-
Ny president i Norske Akevitters Venner
-
Norske håndverksdestillerier med egen bransjeorganisasjon
-
Ny F&B-manager skal lede 311 ansatte
-
Blir hotelldirektør for Ytri på Træna
-
Blir ny sjef for Domstein Sjømat
-
Se bilder fra Umami Arena 2025
-
Ung kokk er «Årets rollemodell»
Hotell
-
Årets tredje Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Hotel Breiseth er totalrenovert
-
Slik blir «nye» Scandic Narvik
-
På let etter hotellnøkler
-
De Historiske med avtale med Gympak
-
Åpner ny, topp moderne konferansesal
-
Åpnet sitt første hotell med Net Zero-status
-
Blir hotelldirektør for to Oslo-hoteller
-
Åpner dørene til luksuriøse Kongesuiten
-
Åpner nytt hotell med prisgaranti
-
Nordisk helhetstenkning traff i Asia
-
57. årgang med magasinet Horeca
-
Fra restaurant og hotell til luftfart
-
Fra Nidelven til Lillehammer
-
Strawberry åpner sitt minste hotell i Malmø
-
Kuttet mat og drikke – satser alt på rommene
-
Nidelven holder kvaliteten oppe
-
20 år med Røvær kulturhotell – nå skal det utvides
-
Strawberry til topps i Norsk kundebarometer i hotellbransjen
-
Fra Smarthotel til Wood Hotel Bodø
-
Anerkjennelse for mange hoteller i Nordic Hotels & Resorts
-
Årets andre Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Ny F&B-manager skal lede 311 ansatte
-
Norske hoteller nominert til Grand Travel Awards 2025
-
Blir hotelldirektør for Ytri på Træna
-
Ny destinasjon i Stockholm tar form
-
Åpner for sommergjester for aller første gang
-
Svak hotellpåske i fjellet, stor økning i storbyene
-
Ny trend; badet avgjør hotellvalget
-
Endelig kommer Strawberry til Lofoten
Restaurant
-
51 norske restauranter i Michelinguiden 2025
-
Bergen ble den norske Michelin-vinneren
-
Årets tredje Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Kunne blitt byråkrat – ble vinekspert
-
Motorsenter satser på konferanse- og restaurant
-
57. årgang med magasinet Horeca
-
Fra restaurant og hotell til luftfart
-
Webinar om rus i horecabransjen
-
Aarnesgruppen ble årets medlem
-
Over all forventing for Pincho Nation i Trondheim
-
Unngår restauranter med uhygieniske toaletter
-
Årets andre Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Prestisjetung europeisk reiselivspris til Fursetgruppen
-
Noor – trestjerners lys i Al Andalus
-
Det smaker av støy: Hvordan lyd påvirker smakssansen
-
Lærlingegull til Norge
-
Restaurant-app rett i toppen i App Store
-
Kutter matsvinn fra teknologi fra TotalCtrl
-
Flere konkurser, men ingen grunn til panikk
-
Nå er påmeldingen åpen for «Årets Matgledebedrift 2025»
-
Palazzo Comunale -senteret for søritaliensk mat
-
Årets kjøkkensjef
-
Søk skjenkebevilling i tide for arrangementer i mai
-
Varsler streikeuttak i hotell- og restaurantbransjen
-
Søk i tide for uteserveringen
-
Koronapandemien ga grobunn for Norsk restaurantforening
-
Hele programmet for Umami Arena 2025
-
Sixa åpner dørene denne våren
-
Årets første Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Michelin-kokk, mentor og nestor i bransjen
Bocuse d'Or
-
Danskenes Bocuse d’Or-kandidat for 2026 og 2027 er klar
-
Råvarene i Årets kokk 2025
-
Vi vil ha lokal mat og drikke når vi er på reise
-
Sveriges Bocuse d’Or-kandidat er klar
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Pettersen prøver Bocuse d’Or-lykken en gang til
-
Styreledere i Stiftelsen Norsk Gastronomi og Bocuseakademiet
-
Skeie og Bocuse kommer med rådene til deg som vil konkurrere
-
Tilbake til hverdagen etter to tøffe år
-
Ingen medalje til Norge i Bocuse d’Or 2025
Hotellfrokost
-
På jakt etter fremtidens frokost
-
Nidelven holder kvaliteten oppe
-
De mest populære julepåleggene
-
Har Scandics beste og smarteste frokost
-
Thon Hotel Lofoten og Britannia Hotel til topps nok en gang
-
I dag kåres årets beste frokosthoteller
-
Dette er semifinalistene i frokostkåringen i 2024
-
Vant matsvinnpris for 60-årsfeiring
-
Markerte den nasjonale frokostdagen
-
Årets hotellfrokostkåring i gang
Horecajus fra Føyen
-
Jobber du med åpenhetsloven?
-
Rus på jobb – gode råd for avdekking og håndtering
-
Arbeidsgivers omplasseringsplikt ved oppsigelse
-
Gode råd for sykefraværsoppfølging
-
Seminar om varsling
-
Hvilken adgang har horecabedrifter til innleie av arbeidskraft?
-
Ny anskaffelseslov med bærekraftsfokus på trappene
-
Arrangerer frokostseminar om sykefraværsoppfølging
-
På tide å oppdatere arbeidsavtalene
-
Frokostseminar om varslingssaker med Føyen
-
Føyen – ny juridisk samarbeidspartner
-
Krav på bonus ved fødsels- og foreldrepermisjon?
-
Vanskelige arbeidstakere
-
Podcast om åpenhetsloven
-
Åpenhetsloven er her – kan styremedlemmer risikere ansvar for brudd?