Thon Hotel Lillestrøm logo

Spesiell kunstutstilling på Thon Hotel Lillestrøm

For første gang arrangeres det en kunstutstilling i hotellgangene på Thon Hotel Lillestrøm. Utstillingen har fått navnet (Hotell-) rom for opplevelse. Fordelt på fire etasjer kan du som gjest eller bare dagsbesøkende se på kunst fra både lokale og internasjonale kunstnere. Utstillingen vil vare helt frem til høsten.

Publisert

- Vi håper at våre gjester setter pris på å oppleve kunst på en litt annen måte. Dette er også en unik mulighet for lokalbefolkningen til å bli kjent med hotellet og samtidig få en kulturopplevelse, sier hotelldirektør på Thon Hotel Lillestrøm, Matthias B. Tanski.

Til høsten

Dersom du ønsker å oppleve mer kultur og kunst så er Akershus Kunstsenter verdt et besøk. Kunstsenteret ligger tre minutters gange fra hotellet.

Utstillingen på Thon Hotel Lillestrøm ble åpnet søndag 10. mai, og vil stå oppe helt frem til høsten. Da vil andre kunstnere få muligheten til å vise seg frem, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Kunstnerne

Her er noen av kunstnerne som presenterer seg på hotellet: Turid Gjertsen (Lillestrøm), Petter Lie (Lillestrøm), Ingela Adamson (Sverige), Ilona Sawicka (Polen) og Wendelmoed van der Veen (Nederland)

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS