Hafjell illustrasjonsfoto

Melder om ypperlig Hafjell-påske

Kalde netter, nysnø og produksjon av snø sikrer godt skiføre i Hafjell i lang tid framover. I påsken kan du kombinere skikjøring med en mengde kulturelle aktiviteter, meldes det fra Hafjell.

Publisert

En sen påske betyr normalt skiaktiviteter i mildt og behagelig vær. Vinterens store snømengder betyr at det fortsatt er fine skiforhold både i bakkene og i løypene innover fjellet.

Det meldes om drømmeforhold i Hafjell i påsken.

- Vi forventer en påske med mange besøkende, fine skiforhold og god stemning. Mye snø i store deler av landet har gitt god rekruttering av skientusiaster, og for mange er påsken den aller beste tiden for skiaktiviteter, sier Jean-Francois Gehin i Hafjell Ferie og Fritid.

Omfattende program

I likhet med tidligere påsker vil det også i år skje mye utenom det rent skimessige. Vinterlyd - krafttak mot kreft arrangeres med gratiskonserter med Karpe Diem og William Hut, konkurranser og mye mer. Konferansier for konsertene er P4s programleder Kårstein Eidem Løvaas og skuespiller Jenny Skavlan. I tillegg er det selvsagt ekstra aktiviteter på serveringsstedene i påsken, blant annet med utegrilling både på Paviliongen på toppen av Gondolen og på Olympiatunet på midtstasjonen.

For de minste vil det være show med de kule figurene fra Madagaskarfilmen og tradisjonelle påskeaktiviteter som for eksempel påskeeggjakt. Snøscooterkjøring med barnesnøscootere på lukket bane, lekeland og kjelkeaking er andre aktiviteter for de yngre gjestene.

Lasse Kjus barneskirenn

Påskeaften arrangeres LasseKjus barneskirenn på mellomstasjonen i Hafjell. Rennet kjøres som parallellslalåm.

Innledningsvis kjører alle i sin respektive klasser, før vinneren av hver klasse møter hverandre til finalekjøring.

Det er fortsatt ledig overnatting i påsken, men nå gjelder det å være rask om man skal sikre seg overnatting som passer. Det er ledige leiligheter og noen ledige hytter, og fortsatt finner man ledig overnatting med god beliggenhet.

For ytterligere informasjon, se Hafjells hjemmesider

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS