Valemar Dubrovnik3
Valemar Dubrovnik3

Dubrovniks største konferanse- og spahotell har åpnet

Luksushotellet Valamar Lacroma Resort åpnet sine dører i juni, som det største konferanse- og spahotellet i Dubrovnik ved Adriaterhavet. Hotellets 385 rom er bekvemt og trendy innredet, de 16 luksuriøse suitene er moderne utrustet med en spektakulær utsikt over Elaphitiøyene og Middelhavslandskapet som Lapadhalvøya tilbyr.

Publisert

Valamar Lacroma Resort i Dubrovnik.

Valamar Hotels & Resorts, Kroatias ledende hotellforvaltningsfirma har investert 35 millioner Euro i prosjektet designet av den velkjente østerrikske arkitekten Boris Podrecca.

Gastronomisk toppnivå

Å by på en minneverdig gastronomisk opplevelse ligger høyt på prioriteringslisten for Valamar Lacroma Resort. Her finnes flere restauranter og barer å velge mellom. Tilbudet av fasiliteter er stort.

Ikke noe å si på utsikten fra terrassen på Valamar Lacroma Resort i Dubrovnik.

Gjestene kan kjøle seg ned med ett dypp i poolen (innendørs og utendørs) eller unne seg en privat stund i det luksuriøse Ragusa Spa som tilbyr en mengde behandlinger basert på middelhavsprodukter. I hotellets nærhet finnes også en strand som lokker med avkobling eller med et stort tilbud av vannsport for den aktive.

1000 personer i konferanse

Fra ett av rommene på Valamar Lacroma Resort i Dubrovnik.

For businessreisende overtreffer Valamar Lacroma Resort 2000-talets høye krav og forventninger til et konferanseanlegg.

Hotellets konferanseavdeling har en kapasitet på inntil 1000 personer og åtte fullt utrustede møterom, topp moderne businessenter og et dedikert team av eksperter for å forsikre at alle typer av aktiviteter skal flyte smidig.

I nærheten av gamlebyen

Valamar Lacroma Resort ligger avsides for å garantere muligheten till stillhet, men nærheten finnes også till Dubrovniks gamle kvarter med tilbud av kultur og nattliv.

Dubrovnik fra lufta.

Valamar Hotels & Resorts driver 39 hotell- og leilighetsanlegg på den adriatiske kysten. Anleggene finnes i hovedsak i de to største turistregionene i Kroatia - Istria og Dubrovnik.

Mer informasjon på hotellkjedens hjemmeside

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS