Arena Nord logo2

Rekordmange utstillere til Nordnorsk Storhusholdningsmesse

Det har vært veldig god påmelding av utstillere til Nordnorsk Storhusholdningsmesse som arrangeres i forbindelse med Arena Nord 2009 i Tromsø, melder arrangøren. Arrangementet finner sted 15. til 17. september.

Publisert

Nord-Norge kan by på rene strender og vakker natur. Her fra Steigen. (Foto: Morten Holt)

Nordnorsk Storhusholdningsmesse er en lukket fagmesse for nordnorske storhusholdninger med utstillere på mer en 2000 kvadratmeter.

Her presenteres alt fra vin, mat, klær og ny teknologi. I år er også bemanningsselskap representert på messen. Kort sagt alt av produkter som bidrar til å løfte nordnorsk reiseliv, og storhusholdninger.

Messen arrangeres i Fløyahallen, hvor forholdene ligger godt til rette for at årets messe skal bli meget vellykket, heter de i pressemeldingen.

Rekordhøy påmelding

I år er påmelding rekordhøy. Da messen ble arrangert sist i Tromsø i 2007 var det 58 produsenter påmeldt - hittil i år har hele 76 produsenter kastet seg på bølgen. Og fortsatt er det anledning til å melde seg på.

- Det er svært bra at storhusholdningen samles i Tromsø, Dette viser at

Svartisen er en av turistmagnetene i Nord-Norge. (Foto: Morten Holt)

leverandørene ser nytteverdien i å markedsføre sine produkter i en vanskelig tid for reiselivsnæringen. Et fornuftig valg, Tilstrømningen er faktisk større nå enn da næringen var på topp, sier prosjektleder i NHO Reiseliv Nord-Norge, Kåre Hansen.

Også rekord for Østlandske Storhusholdning

Del av Arena Nord

"

Den store fagmessen er en del av Arena Nord 2009, som arrangeres annethvert år i Tromsø og Bodø. Arena Nord er landsdelens største møteplass for nordnorsk reiseliv.

I tillegg til storhusholdningsmessen avvikles også Reiselivsdagene, en fagkonferanse med fokus på Morgendagens reiseliv, konkurransen Arktisk Kokk 2009, kåring av Nord-Norges mest nyskapende matprodukt 2009 med mer. Reiselivsaften på Hålogaland Teater med førpremiere av 20 Teddy uten filter og messetreff på Rica Ishavshotel.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS