Thon Hotel Brønnøysund1

Snart nytt Thon-hotell i Brønnøysund

Thon Hotel Torghatten er navnet på det nye Thon-hotellet i Brønnøysund. Hotellet som ligger ved Brønnøysund lufthavn åpner i oktober 2009 og får 44 rom.

Publisert

Snart kommer Thon-hotell nummer to i Brønnøysund. I oktober åpnes Thon Hotel Torghatten. Dette er Thon Hotel Brønnøysund i sentrum av byen. (Foto: Morten Holt)

- Navnet, Thon Hotel Torghatten, var et lett og naturlig valg for oss. Det er hyggelig å bruke stedsnavn eller kjente landemerker i hotellnavnene våre, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Svendsen leder også Torghatten

Svært mange av dem som bor på hotellene i Brønnøysund, tar også turen innom hullet i Torghatten. (Foto: Destinasjon Helgeland)

Det er Solveig Svendsen, som direktør på Thon Hotel Brønnøysund i sentrum av byen, som tar lederrollen også på Thon Hotel Torghatten.

Thon Hotel Brønnøysund lukker en fløy til høsten, og det foreligger planer om å bygge på hotellet.

Samme som Charlottenberg og Gardermoen

Thon Hotel Torghatten blir bygget på samme lest som Thon Hotel Gardermoen og Thon Hotel Charlottenberg.

Hotellet blir et Thon City-hotell som er definert som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.

Thon Hotel Torghatten blir bygget på samme lest som Thon Hotel Gardermoen og Thon Hotel Charlottenberg (bildet). (Foto: Thon Hotels)

Powered by Labrador CMS