Torbjorn-Ellingsen-henter-k
Torbjorn-Ellingsen-henter-k

Aktuelle foredragsholdere på FASTFOOD & CAFÉ

Den 9. og 10. mars 2010 arrangeres easyFairs FASTFOOD & CAFÉ på Exporamasenteret,  og seminarprogrammet begynner å ta form. Begge messedagene innledes med Bjørn-Helge Vik, kjedesjef på Statoil Norge og Torbjørn Ellingsen fra Kysten Rundt BA somhovedforedragsholdere.

Publisert

Sven Hars i Burger King skal også foredra.

Andre foredragsholdere vi har booket er bl.a. Sven Hars, markedsdirektør i Burger King. Han vil fortelle om ”Hvordan øke Whopperens fortreffelighet i et utsatt marked”.

Stein Rømmerud, direktør for kommunikasjon og samfunnskontrakt i Coca Cola Norge, forteller om hvordan Coca Cola arbeider under tittelen ”På topp i 123 år, hvordan skal verdens sterkeste merkevare bevare ledelsen?.

Dessuten kommer Ulrika Garbrant, adm.dir. ved Espresso House i Sverige som skal fortelle om ”Espresso House – den svenske suksessen”.

2. gang

– Dette er andre gang messen arrangeres i Norge på to og et halvt år. Den forrige messen gikk over alle forventninger, og selvsagt håper vi at resultatet blir like bra denne gangen. Både besøkende, utstillere og foredragsholdere viser tydelig at messen er velkommen tilbake. I konferanseprogrammet har vi velkjente navn, og blant utstillerne er flere av bransjens største leverandører. For besøkende vil det være mye å høre på, teste, se på samt smake og lukte på, sier Sara Arnesson, prosjektleder for messen.

Marius Eriksen – mesterkokk på plass!

– Spesielt glade er vi for å kunne presentere mesterkokken Marius Eriksen som kommer til å by publikum på både kunnskap og en av vinneroppskriftene sine. Hva han kommer til å servere publikum er ennå ikke klart, men Marius’ titler sladrer om smakfulle muligheter. Marius er nybakt Norgesmester for hobbykokker da han ble ”Norgesmester for amatørkokker” i juni. Han vant pizza-NM i juli, og NM i grilling i august, avslutter Sara Arnesson.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS