Zen Resort
Zen Resort

Harmoni mellom furuleggene

Ute suser bare furukronene og den svake krusningen fra Vortungens blanke overflate. Inne er aldersgrensen 15 år, og baren stenger klokka 23. Inn kommer du ikke, hvis det ikke er avtalt på forhånd.

Publisert

Lisbeth Pettersen (52) er gründer daglig leder for Zen Resort i Rømskog. (Foto: Morten Holt)

Alt er lagt helt til rette for at gjestene på Zen Resort & Spa i Rømskog skal få den roen de søker. Målet er at de som besøker det særegne hotellet skal få nærkontakt med naturen og fred og ro i kropp, sinn og sanser.

– Verden går denne veien. Vi er blitt mer bevisste på å ta vare på oss selv. Være til stede i vårt eget liv, sier gründer, deleier og daglig leder Lisbeth Pettersen (52) til Horeca.

– Vi tilbyr noe helt unikt. Zen Resort er et lite eksklusivt hotell uten at det skal være stivt. Hit skal folk komme for å nyte stillheten og roen. Derfor har vi satt disse grensene. Vi åpner riktignok opp hotellet noen timer på søndagene for turgåere i området som vil se nærmere på hotellet, forteller hun videre.

Ett år i høst

Zen Resort & Spa ligger like inntil vannet Vortungen på Rømskog. (Foto: Heidi Fjelland)

Unike Zen Resort & Spa feiret ettårsjubileum denne høsten. Pettersen forteller at hotellet er i ferd med å få innpass i markedet, og at gjester har fått øynene opp for det helt spesielle hotellet midt inne i skogen.

– Vi har drevet i ett år nå, og jeg tør å si at vi har livets rett. Vi opplever stadig fulle hus, og har måttet gå i gang med to bordsettinger til middag, sier hun. Målet er at driften skal gå i pluss i løpet av treårsperiode.

150 millioner

Fra Zen Resort & Spa. (Foto: Morten Holt)

150 millioner kroner er investert i drømmehotellet mellom furuleggene inne på skogen.

Lisbeth Pettersen er daglig leder for hotellet. Hun eier også 10 prosent av Zen Resort & Spa. Hun driver reisebyrået Life Travel sammen med rederiarving og hovedinvestor Tone Bergesen, som også er hovedeier for det nye hotellet i Rømskog med sine 90 prosent.

Zen Resort & Spa tilbyr 40 rom og fire suiter (92 sengeplasser), og er bygd helt inntil og delvis oppå vannet Vortungen (fire mil strandlinje) i Rømskog kommune.

Hotellet er enkelt, elegant og stilrent, bygget i glass, stein, tre og betong i harmoni med omgivelsene.

Ledelsen ved hotellet betegner Zen Resort & Spa som et miljøhotell, der bygg- og driftsløsninger tar hensyn til energibruken, samt inne- og utemiljøet.

Les hele saken i Horeca nummer 8 2009

Bli abonnent på Horeca her

"
Powered by Labrador CMS