Gode utsikter på Vinexpo 2009

Vinexpo, den internasjonale messen for vin og sprit i Bordeaux i Frankrike, forbereder sitt 15. arrangement. Messen arrangeres fra 21. til 25. juni. Et snaut halvår før dørene går opp har Vinexpo nådd sine salgsmål og presenterer et totalt utstillerareal på mer enn 40 000 kvadratmeter.

Publisert

De store internasjonale selskapene var først til å respondere: Constellation, Concha y Toro, Taittinger, Baron Philippe de Rothschild, Roederer, for å nevne noen, er på plass.

Et stort antall små og mellomstore bedrifter blir også å finne ved siden av disse kjente aktørene.

50 433 besøkende fra 154 land deltok på Vinexpo sist gang den ble arrangert, i 2007, inkludert importører, grossister, salgsrepresentanter, innkjøpere fra super og hypermarkeder, innkjøpere fra Taxfree-industrien.

Nasjonale paviljonger

Flere av de største vinproduserende landene har også reservert områder for nasjonale paviljonger: Tyskland, USA, Portugal, Italia og Spania.

Det totale messearealet vil bli 90 000 kvadratmeter, inkludert haller, hager, Club du Lac, restauranter, konferanse og smakerom samt alle servicetilbudene.

Flere deler

Med oppstart i 2007, er Marketers by Vinexpo, en distinkt del av messen som er dedikert til utstyr og løsninger for salg av vin og sprit til forbrukere. I 2009 vil et større Marketers på nytt bli arrangert i Bordeaux Convention Centre.

Høydepunktet under Vinexpo 2007 var utvilsomt den flytende gangbroen, som igjen vil bli installert på innsjøen (Club de Lac) i 2009. Elegant, men fremfor alt praktisk, broen var tydeligvis meget populær, med flere tusen personer som daglig benyttet seg av den.

Siste nytt fra markedene og fremtidige trender

I 12 år har Vinexpo bestilt en trendrapport over verdens vin og spritmarked fra det britiske konsulentfirmaet "The IWSR". Undersøkelsen analyserer endringene i produksjon fra 28 land og konsum i 114 land. Siste nytt er fokuset på den urolige verdensøkonomien. Resultatene blir presentert i Paris, London, dernest i New York, Montreal, Toronto, Seoul, Tokyo, Singapore, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Bryssel, Moskva, Wiesbaden, Amsterdam og Milano.

Du finner mer informasjon på www.vinexpo.com

"
Powered by Labrador CMS