Utsikt fra Park Inn Berlin, Alexanderplatz

Rezidor åpnet nytt Park Inn-hotell sentralt i Berlin

The Rezidor Hotel Group har åpnet et nytt, hotell sentralt i Berlin, Park Inn Berlin City West. Berlin holder stadig sin plass som en av Europas mest populære reisemål blant nordmenn på storbyferie.

Publisert

Park Inn Berlin City West er det andre Park Inn hotellet i den tyske hovedstaden og er plassert i bydelen Wilmersdorf i den vestlige delen av Berlin. Park Inn er Rezidors raskest voksende hotellkjede. I løpet av fem år har Park Inn vokst til nær 120 hoteller i drift eller under utvikling med mer enn 21.500 rom i Europa, Midtøsten og Afrika.

- Berlin er den eneste byen hvor Rezidor er til stede med selskapets tre ledende merkevarer, Radisson SAS Berlin, The Regent Berlin og nå to Park Inn, sier konserndirektør Kurt Ritter i Rezidor.

94 rom

I tillegg til sentral lokalisering tilbyr Park Inn Berlin City West 94 moderne og fargerike rom, brasserie, lobby bar, sommerterrasse og hage, to konferanserom og parkeringskjeller med plass til 25 biler.

Park Inn er en enkel og prisgunstig hotellkjede som satser der gjestene merker det; en god og komfortabel seng i friske, rene og trygge omgivelser - de mest grunnleggende behovene når man er på reise, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Powered by Labrador CMS