Thon hotels

Thon skal vokse i nord

Thon Hotels blir større i Finnmark. I mai 2010 åpner Thon Hotel Alta og Thon Hotel Kirkenes. Med disse to nye hotellene blir Thon Hotels en viktig hotellaktør i Finnmark og teller totalt fem hoteller i Norges nordligste fylke.   

Publisert

- Jeg gleder meg til å åpne disse to flotte nye hotellene i Finnmark, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding fra Thon Hotels.

- Vi vokser ekspansivt i hele Norge, men særlig i Finnmark har vi hatt en rask utvikling de siste årene. Finnmark har vært et hull på hotellkartet vårt, men når disse to hotellene åpner så er vi en aktør å regne med i nord, sier han videre.

Thon Hotel Kirkenes

Tegning av Thon Hotel Kirkenes, som åpner på kaia i byen neste år. (Illustrasjon: Thon Hotels)

Thon Hotel Kirkenes blir et Conference-hotell og får 144 dobbeltrom. Hotellet kommer til å ha restaurant, bar og uteservering ved brygga.

Den største salen få om lag 300 plasser. Hotellet får også mindre flere mindre møterom. Thon Hotel Kirkenes ligger ved kaia i sentrum av byen.

Thon Hotel Alta

Thon Hotel Alta blir et City-hotell med 150 dobbeltrom. Hotellet vil ha møteromskapasitet til 60-70 personer fordelt på flere møterom.

Thon Hotel Alta ligger i sentrum av byen.

Thon Hotels i Finnmark

Når de to hotellene er klare, vil Thon Hotels i Finnmark få over 400 rom fordelt på følgende hoteller:

Vica Hotel i Alta er et av Thon-hotellene i Finnmark. (Foto: Morten Holt)

* Thon Hotel Hammerfest

* Thon Hotel Kautokeino

* Thon Hotel Vica

* Thon Hotel Alta (åpner mai 2010)

* Thon Hotel Kirkenes (åpner mai 2010)

Powered by Labrador CMS