Konrad Sel Hamar1
Konrad Sel Hamar1

1651 besøkte Østlandske Storhusholdning

1651 besøkende registrerte seg på Østlandske Storhusholdning i år. Det er liten nedgang fra 2007. Neste utgave av Østlandske Storhusholdning arrangeres 19. og 20. oktober 2011.

Publisert

Konrad Sel i arrangementskomiteen for Østlandske Storhusholdning. (Foto: Morten Holt)

Den første dagen, onsdag, passerte 830 personer portene til messehallen, mens 821 kom på torsdag.

- Vi opplever en liten nedgang i besøket, men fra registreringen ser vi at det er en lik andel beslutningstakere på plass. Det er viktig for utstillerne at vi klarer å opprettholde antall deltakere med innkjøpsmulighet, sier Konrad Sel i arrangementskomiteen.

Han tror at den såkalte finanskrisen har hatt litt påvirkning på besøket. De forskjellige bedriftene kvier seg for å gjøre de veldig store investeringene.

70 utstillere på plass

Han forteller at tilbakemeldingene fra utstillerne likevel er positive. 70 utstillere, alle sentrale aktører i horecabransjen, var på plass i utstillingslokalene.

– Vi har hatt møte med utstillere, som og de aller fleste synes at det har vært en bra messe. De fremholder at det er en kvalitetsmesse. Vårt hovedmål er jo at utstillerne skal være fornøyde, sier Sel.

Neste i 2011

Messen, som i år ble arrangert for åttende gang, er et samarbeid mellom Utstillingsplassen Messer AS og NHO Reiseliv Innlandet.

Østlandske Storhusholdning, som arrangeres annethvert år, har sitt faste arrangementssted på Hamar, nærmere bestemt i utstillingslokalene til Utstillingsplassen inntil Scandic Hamar.

Neste utgave av Østlandske Storhusholdning arrangeres 19. og 20. oktober 2011.

Les mye mer og se flere bilder fra Østlandske Storhusholdning i Horeca nummer 7 2009, som nå er på vei til abonnentene.

Bli abonnent på Horeca her

"
Powered by Labrador CMS