Best Western Hotel Horten

Best Western med nytt hotell i Horten

Best Western Hotels fortsetter å vokse i Norge. Det nyeste hotellet i kjeden er Best Western Horten. Hotellet, som har 100 rom i forskjellige kategorier, ligger like ved fergekaia i Vestfold-byen.

Publisert

Best Western Hotel Horten er kjedens nyeste hotell i Norge. (Foto: Best Western)

– Det er veldig fint å ha fått et godt hotell i Horten, noe som vil styrke vårt Tilbud, ikke bare på forretnings- og kurs & konferansemarkedet, men også på ferie- og fritidsmarkedet, sier Hege Ramm, daglig leder i Best Western i Norge.

– Hotellet tilbyr spa-behandling og har stor gratis gjesteparkering. Store og allsidige konferansefasiliteter innbyr til skreddersydde arrangementer, enten det er kurs, konferanse, kick-off eller selskap, opplyser Ramm.

Åttende i år

Best Western Horten Hotell er foreløpig det siste av åtte hoteller som har valgt medlemskap i Best Western Hotels Norway så langt i år.

– Alle hotellene har valgt Best Western fordi de ser fordelene av å være med i enstor kjede med hensyn til salg og markedsføring, det globale reservasjonssystemet, innkjøpsavtaler, et gjennomarbeidet kvalitetssystem og ikke minst et nettverk med kolleger over hele verden, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels Norway.

Powered by Labrador CMS