Rahim Delal

Disker opp med reinsdyrskebab

Folk valfarter til Rahim Delal for å spise. Nå vil han diske opp med reinsdyrskebab.

Publisert

Rahim Delal driver det originale Majavatn Hotell. (Foto: Jarle Pedersen, NRK)

- Hemmeligheten ligger i krydderet. Og kokken.

Det sier kurdiske Rahim Delal som har overtatt Majavatn Hotell i Grane kommune. Der driver han hotell og restaurant rett ved E6.

Valfarter

Etter bare et halvt år valfarter folk for å spise på restauranten. Nå eksperimenterer han for å finne den ultimate krydderblandingen til reinsdyrskebab. Men hva er hemmeligheten bak en god kebab?

- Det er krydderet og ferske råvarer som gjør det. Mer enn det vil jeg ikke avsløre, smiler Delal.

Vil gi noe tilbake

Delal jobber to jobber, i tillegg til hotellet driver han en kafé og gatekjøkken på Trofors. Arbeidsdagen blir fort 17 timer, men Delal synes det er verdt det.

- Det er klart at man blir sliten. Men jeg har bestemt meg for å satse i Grane Kommune. Jeg har blitt tatt godt i mot og nå vil jeg gi noe tilbake.

Delal har stor tro på både hotellet og kafeen. Han er klar over at det er risiko i bransjen, men mener at hvis man jobber hardt kommer suksessen. Dessuten mener han det er helt nødvendig med spiseplasser. - Det skal ikke være slik at folk kjører forbi uten å ha et sted og spise, slik det har vært før.

Powered by Labrador CMS