Gastronomisk Instittutt logo

Gastronomisk Institutt samarbeider med Aker Brygge

Aker Brygge og Gastronomisk Institutt har inngått en avtale om et lengre samarbeid. I første rekke skal Gastronomisk Institutt bidra til matrelaterte arrangement i regi av Aker Brygge Senterforening AS.

Publisert

Allerede i slutten av mars måned vil man oppleve at det skjer matfaglige aktiviteter i tillegg til det varierte restauranttilbudet allerede finnes på Aker Brygge, heter det i en melding fra Gastronomisk Institutt.

Aktiviteter

Aktiviteter som barnas smaksverksted, kokke demonstrasjoner med smaksprøver, gjestespill med profilerte landslagskokker, Champagnelunsj, Route de Vin og gode middagstips vil være å finne på Aker Brygge fremover.

Bidra til sunnere mat

Først ut er Barnas smaksverksted, der barn vil få nye smaksopplevelser og lage sin egen mat. Gastronomisk Institutt har stor erfaring med barn, barns spisevaner og ernæring, og ønsker gjennom dette å bidra til kunnskap, sunnhet og matglede. Underveis har også foreldrene mulighet til å benytte seg av alle de andre tilbudene til Aker Brygge, så vi anbefaler alle barnefamilier til å melde seg på. Det er kun et begrenset antall plasser, så vær tidlig ute. Mer informasjon på www.akerbrygge.no

"
Powered by Labrador CMS