Øl i glass illustrasjon
Øl i glass illustrasjon

Globalt ølsenter bygges i København

Alfa Laval, en av verdens største produsenter av spesialisert prosessutstyr, bygger et nytt globalt business- og kompetansesenter ved selskapets eksisterende kontor i Soborg ved København. Bryggeridivisjonen Scandi Brew holder allerede hus her, denne skal utvides med flere eksperter slik at hele bryggeriprosesse dekkes.

Publisert

Illustrasjonsfoto.

Bryggeridivisjonen Scandi Brew holder allerede hus her, denne skal utvides med flere eksperter slik at hele bryggeriprosesse dekkes.

Dette skal skje både gjennom nyrekruttering og via konsolidering av funksjoner fra dagens Brusselkontor.

Styrket service

- Vi representerer det ypperste innen bryggeriteknologi. Samlokaliseringen er en logisk handling som et svar på utviklingen i bransjen, forklarer Henrik Hjelmsmark, Segment Manager, Food Technology.

Alfa Lavals supportfunksjoner innen business og kompetanse for bryggerier har innttil nå vært delt på Brussel og Soborg. For å møte kundenes krav i fremtiden er det besluttet å bygge ett sterkt senter.

Maksimerer effektivitet

- Vårt mål er å være kundenes førstevalg. Våre systemer, komponenter og service gjør det mulig for moderne bryggerier å operere sine nøkkelprosesser med maksimal effektivitet, sier Hjelmsmark.

Han understreker at godt øl er et resultat av en kompleks blanding av godt håndverk, teknologi og kunst. Og at effektiviteten av bryggeriprosessene er viktig for å oppnå kommersiell suksess i et konkurranseutsatt marked.

Har løsningene klare

- Vi ser også at rammebetingelser som krav fra myndigheter og økte energipriser spiller en stadig viktigere rolle. Derfor uvikler vi løsninger som er stadig mer miljøvennlig og bruker mindre energi. Og vi følger godt med hva som skjer i forbrukermarkedene, hva forbrukerne ønsker og står klar med løsninger for alternative produkter ettersom sluttbrukernes preferanser stadig er i endring. Byggingen av vårt nye, sterke business- og kompetansesenter nær København er ett ledd i vår satsing på sterkere R&D.

Dette er Alfa Laval

* Alfa Laval er en ledende, global leverandør av spesialbygde produkter og tilpassede tekniske løsninger. I 2008 omsatte selskapet for SEK 28 milliarder kroner og har cirka 12.000 ansatte.

* Organisasjon samarbeider nært med kunder i nesten 100 land for at de alltid skal ligge i forkant av utviklingen.

* Alfa Laval Nordic er salgsselskapet som markedsfører Alfa Lavals produkter, systemer og service på det nordiske markedet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS