Lægreid Hotell4

Internasjonal kvalitetspris til Best Western Lægreid

Som det første Best Western-hotellet i Skandinavia har Best Western Lægreid Hotel i Sogndal oppnådd den internasjonale kvalitetsprisen Best Western International Quality Award-plakett. Prisen gis til hoteller som scorer spesielt høyt på en internt kvalitetskontroll i Best Western, verdens største hotellkjede.

Publisert

Best Western Lægreid Hotel i Sogndal. (Foto: Morten Holt)

Best Western skal ha et internasjonalt omdømme om å innfri gjestens krav, forventninger og ønsker, samt behov for trygghet, kvalitet og god service og kundebehandling.

Det viktigste verktøyet for å sikre dette, er at det gjennomføres en årlig kvalitetskontroll på samtlige hoteller på verdensbasis (Best Western har i dag 4200 hoteller i over 80 land).

Nøytrale kontroller

Kvalitetskontrollen blir utført av nøytrale kontrollører og omfatter følgende områder: Minimum standards, Guest Rooms & Public Areas, Supplemental Facilities, Hotel Staff Performance og Brand Identity.

Hege Ramm. (Foto: Morten Holt)

I 2009 introduserte Best Western International en International Quality Award-plakett som gis til de Best Western hotellene som scorer høyt på kvalitetskontrollen.

- Derfor er jeg selvfølgelig kjempestolt over å kunne annonsere at som første Best Western hotell i Skandinavia har Best Western Lægreid Hotel oppnådd denne prisen for Kvalitetskontrollen 2009, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.

Renovert de siste årene

Hotellet har ligget på toppen av Best Western Hotels Norway sin nasjonale kvalitetskontroll fore ganger de siste årene, i 2004, 2005, 2006 og 2007, og siden eierne, Atle

og Sylveig Lægreid, startet renoveringen av hotellet i 2003 har de hele tiden ligget blant topp-3 resultatene.

- Vi er veldig glade for å ha et kvalitetshotell av denne kaliberen blant våre medlemmer, og vet at dette er til inspirasjon for andre hoteller også, sier Hege Ramm.

Få hoteller får prisen

Pr. 30. april 2009 hadde 27 internasjonale hoteller (utenfor USA/ Canada) fått denne prisen, og kjedeledelsen regner med at om lag fem prisen prosent av medlemshotellene vil kvalifisere seg til prisen.

Powered by Labrador CMS