Terje Aass Aass bryggeri
Terje Aass Aass bryggeri

Kongeparet besøker Aass Bryggeri i anledning 175-års jubileum

Kongen og Dronningen kommer til Drammen onsdag 14. oktober i anledning Aass Bryggeri sitt 175-års jubileum. – Vi føler oss beæret og er veldig takknemlig for at kongeparet har tatt imot invitasjonen, sier administrerende direktør Terje Aass.

Publisert

Administrerende direktør for Aass Bryggeri, Terje Aass, kan ønske kongeparet velkommen til 175-årsfeiringen. (Foto: Aass Bryggeri)

Kongeparet ankommer teltet innenfor Aass Bryggeris område cirka klokka 19 på kvelden. Her blir de mottatt av fylkesmannen, ordføreren og politimesteren.

Jubileumskabaret

Kongeparet og andre inviterte gjester vil blant annet overvære jubileumskabareten Aass for oss av Veslemøy Solberg med artister, orkester og dansere.

Andre gjesteopptredener denne kvelden vil være souldronningen Nora Noor og den lokale drammenstrubaduren Yngve Kristiansen.

Lang feiring

Aass Bryggeri fortsetter feiringen av sitt 175 års jubileum, og inviterer til festdager med både ølfestival, musikalsk kabaret og begivenhetsrik familiedag. En stor konsertdag runder av feiringen.

Veslemøy Solberg, Morten Grøtnes, Cathrine I. Bakken og Hege Wilhelmsen er klare med "Aass for oss!" – en ny kabaret med glitrende parodier og originale vinklinger, og band under ledelse av Sven Ohrvik.

Veslemøy Solberg og hennes team hadde stor suksess med humorshowet "Kanskje kommer kongen" på Drammen Teater i fjor, og nå gjentar de suksessen med en kabaret om ølet, kulturen, livet og Drammen. Kabareten er spekket med fargerike musikalske innslag, så drammensfolket slår garantert latterdøra på vidt gap også denne gang! Kabareten blir etterfulgt av masse musikk, dans og god stemning.

Ølfestival

Lørdag 17. oktober kl. 18:00 er det ølfestival hos Aass Bryggeri. En skikkelig oktoberfest med ompaorkesteret Oslo Blaaseorkester for fulle mugger. De sørger for feststemning fra dørene åpner. Oslo Blaaseorkester har holdt det gående i over ti år, med ompamusikk, lærbukser og tyrolerhatter. Musikken og stemningen sørger for en real oktoberfest i Drammen. Her er det også masse allsang og annet underholdende utover kvelden.

På kvelden er det igjen tid for latterbrøl påkalt av jubileumskabareten "Aass for oss!". Etter den musikalske kabareten, er det mer tyroler-ompa helt til kveldens slutt.

Familiedag

Søndag 18. oktober blir det familiedag for barn og voksne som vil være med og feire Aass Bryggeris bursdag, med boller, brus og pølser til en rimelig penge, samt underholdning for barna. Det vil være klovneshow, omvisninger på bryggeriet, muligheter til å sitte på i hestevogn, og andre morsomme aktiviteter. Også denne dagen vil den musikalske kabareten bli spilt.

Ølfestival og konserter

Torsdag 22. oktober er det igjen tid for ølfestival, med samme program som foregående lørdag.

Her er hele jubileumsprogrammet

Onsdag 14. oktober: Kongen og Dronningen kommer til Drammen den 14. oktober i anledning Aass Bryggeri sitt 175-års jubileum

Torsdag 15. oktober: Kulturell aften, kl. 19:00 – 24:00

Lørdag 17. oktober: Ølfestival med musikk og musikalsk kabaret, kl. 18:00 – 24:00

Søndag 18. oktober: Familiedag. Boller, brus, pølser og underholdning, kl. 13:00 – 16:00

Torsdag 22. oktober: Ølfestival med musikk og musikalsk kabaret, kl. 18:00 – 24:00

Lørdag 24. oktober: Konsertdag med stor hovedattraksjon, kl. 19:30 – 01:00

Se også hele programmet på www.aass.no

"
Powered by Labrador CMS