Marché Lier nett

Marché har inntatt Lier

Marché åpnet fredag 13. mars sin fjerde restaurant i Norge, denne gang ved E18 i Lier i kjøreretning mot Drammen. Utvalget i den nye Marche-restauranten spenner bredt, fra en rask sandwich i farten til et fullstendig måltid og alt som hører til.

Publisert

Marché Lier åpnet 13. mars. (Foto: Marché)

- Vi har merket oss fra restaurantene våre langs E6 i Rygge og E18 ved Holmestrand, at reisende som får tilbud om sunne alternativer langs veien, velger dette både for seg selv og barna, sier Mats Johansson, administrerende direktør i Marché Restaurants Norge.

Spennende utvalg

- Vi har solgt 61 000 grønnsakskåler og presset 82 000 kilo appelsiner for hånd det siste året. Vi tar på alvor oppgraderingen av veimaten som tilbys nordmenn og utenlandske turister.

- Kjøtt grillet på svak varme, fugl og fisk, samt rykende ferske sandwicher og focaccia på hjemmelaget brød, er faste innslag på våre menyer. De er ellers preget av lokalt og regionalt råvareutvalg og tradisjonell norsk mat.

Restaurant og butikk sammen

Mats Johansson (Foto: Morten Holt)

- Åpningen av Marché Bistro Lier nord sammen med Bunnpris, er en viktig milepæl i Norges veihistorie. I Europa har det i mange år vært vanlig med kombinasjonen restaurant og matbutikk langs veien. Nå har Marché tatt dette konseptet til Norge, uttaler Johansson.

I tillegg til servering av fersklaget, mat får reisende tilgang til et stort utvalg av matvarer syv dager i uken.

- Det nye glassbygget er tegnet av arkitektene Lund og Slaatto, og er et spennende innslag ved E18. Vi har investert fem millioner kroner i interiør og kjøkken, og venter mellom 100 og 600 gjester daglig, avhengig av sesong og dag, sier Johansson.

Barnevennlig stoppested

Når været tillater det, kan små ben løpe fritt på plenen på baksiden av bygget.

Inne i restauranten kan foreldre sitte og spise, og likevel ha god oversikt til en synlig lekeplass fra enhver sitteplass i lokalet. Småbarnsforeldre har fri adgang til "Babystasjon" med flaskevarmere, vannkokere, mikrobølgeovn, bleier og barneleker. Et stort stellerom er også på stedet.

- Marché har ingen spesielle menyer for barn. Barna kan i stedet velge fritt det de har lyst på av kjøtt, fisk, grønnsaker og drikke for en fast pris - 65 kroner, opplyses det.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS