Scandic barn leker hotell

Nå kan du leke på alle Scandics hoteller

Scandic fortsetter sin satsing for at barna skal føle seg ekstra ivaretatt og velkommen. Jamie Oliver har allerede laget en egen meny til dem, og nå er det også nye og inspirerende lekemuligheter på alle Scandics hoteller.

Publisert

Nå skal barna leke på Scandics hoteller. (Foto: Scandic)

Tanken er enkel. Barna skal kunne leke på alle Scandics hoteller. Selve gjennomføringen har krevd litt mer arbeid.

Men nå er alt på plass, og de spesialdesignede lekerommene og lekemodulene kommer til å gjøre både foreldrenes og barnas hotellopphold mer avslappende og morsomt, heter det i en pressemelding fra Scandic.

Mobilt lekehus

Et spennende modulkonsept gjør at leken kan varieres fra et mobilt lekehus i nær tilknytning til restaurant og lobby, til et fullt utstyrt lekerom. Oppdraget med å designe lekekonseptet gikk til designerduoen Hilary Persson og Camilla Lundsten på Creative Conversation, som fikk det blant annet pga. sin sterke tro på seg selv. Designerduoen var opprinnelig ikke invitert til pitchen, men de ringte opp Scandic for å presentere sin idé og sin visjon.

Barnas perspektiv

- Vi hørte om prosjektet og følte umiddelbart at vi ville jobbe med Scandic, en oppdragsgiver med krav om en løsning som skulle være smart,

bærekraftig og kostnadseffektiv. Dessuten skulle alt ta utgangspunkt i barnas perspektiv, det at detaljene skulle være morsomme å se på og inspirerende å leke med var en viktig del av oppdraget, forteller Camilla Lundsten, kreativ leder i Creative Conversation.

Da Scandic ga oppdraget til et lite byrå, var det deres tolkning av oppdraget, deres erfaring fra tidligere prosjekter for f.eks. Brio og en felles lidenskap for å fremheve barna, som avgjorde. Arbeidet har vært intensivt, krevende og morsomt, og resultatet står endelig klart for barnas dom.

Jamie lager barnemenyen

Jamie Oliver. (Foto: Karl Gabor)

- Nå disker vi opp med Jamies menyer for å vekke barnas matlyst og nysgjerrighet, sier Thomas Engelhart, leder for all kommersiell virksomhet hos Scandic.

Les mer om Scandics barnemenyer her

Les mer om samarbeidet med Jamie Oliver her

- Samtidig lanseres Scandics nye barnekonsept, med kreativt utformede lekemoduler og lekerom. Dessuten får maskoten Sigge et oppdatert utseende og to små venner i form av musene Max og Mini. Dette gjør vi selvsagt for å kunne selge flere romnetter, men også for å vise at Scandics minste gjester er viktige og fortjener vår respekt. I år eksperimenterer vi med konseptet, og vi håper å kunne bygge det ut med flere spennende aktiviteter og muligheter de kommende årene, sier Thomas Engelhart.

Nye lekemuligheter og Jamies mat finnes på Scandics hoteller fra og med fredag 19. juni.

Les mer på Scandics hjemmesider

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS