Rezidor Logo

Pure Water Company med Rezidor-avtale

Det norske selskapet The Pure Water Company har inngått avtale med den internasjonale hotellkjeden Rezidor Hotel Group. Som foretrukket vannleverandør skal Pure Water kunne levere drikkevannsanlegg til alle Radisson Blu- og Park Inn-hoteller i hele Europa.

Publisert

The Pure Water Company installerer og drifter komplette løsninger for kjøling og servering av drikkevann, med og uten kullsyre til kontor-, til hotell- og restaurantmarkedet.

Inkludert i konseptet leveres gjenbruksflasker i prisbelønt design.

Vann på stedet

Selskapet forretningsidé bygger på den logiske brist som ligger i å tappe vann på flasker fra diverse kilder, for så å transportere vann med forurensende transport på kryss og tvers av kontinenter. I Europa er dette helt unødvendig, da man med hjelp av relativ enkel og kjent teknologi kan produsere minst like bra vann på stedet der vannet skal konsumeres.

Viktig referanse

- Vi er veldig fornøyde med at hotell kjeden Rezidor har valgt oss som leverandør, og de vil bli en viktig referanse i vår videre satsing og anerkjennelse i horecamarkedet, sier Axel Øiseth, daglig leder i The Pure Water Company.

370 hoteller

Hotellkjeden Rezidor er et av verdens raskest voksende hotellselskap.

Gruppens portefølje inkluderer 370 hoteller i drift og under bygging, med mer enn 78 000 rom i 58 land.

Rezidor driver hotellkjedene Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Midt Østen og Afrika.

Rezidor Group har inngått vannavtale med det norske selskapet The Pure Water Company.

Selskapet har fordelsprogrammet GoldPoints plusSM for frekvente hotellgjester.

Rezidor har også signert en global lisensavtale med det italienske motehuset Missoni som inkluderer utvikling og drift av en kjede livsstilshoteller med navnet Hotel Missoni.

- Verdifullt partnerskap

Pure Water.

- Som en hotellkjede i stadig vekst, ønsker vi å finne globale partnere som gir vårt selskap verdi og forsterker våre gjesters opplevelser. Med Pure Water har vi inngått ett verdifullt partnerskap, med innovative og miljøvennlige løsninger til ett av de mest essensielle elementer i livet, uttaler David Dreschner, Vice President, Corporate Purchasing Services i Rezidor-kjeden.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS