Radisson Blu Quality Fredrikstad3 nett
Radisson Blu Quality Fredrikstad3 nett

Radisson Blu Fredrikstad blir Quality Hotel Fredrikstad

Radisson Blu Hotel Fredrikstad blir Quality Hotel Fredrikstad. I dag, 1. oktober overtar Choice Hotels Scandinavia driften av hotellet, som ligger vegg i vegg med byens kulturhus. Med nye Quality Hotel Fredrikstad blir Choice den største hotellkjeden i Østfold.

Publisert

Radisson Blu i Fredrkstad ble 1. oktober 2009 et Quality-hotell i Choice Hotels Scandinavia. 1. oktober, på overtakelsesdagen, fant vi begge logoene på hotellet! (Foto: Morten Holt)

– Vi gleder oss over å ha kommet til hjertet av Fredrikstad og å kunne overta et flott hotell. Samtidig ser vi at det har vært og kommer til å være utfordringer den nærmeste tiden. For oss er dette et langsiktig prosjekt,

Hotellet sett fra gågaten i Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)

og vi har stor tro på mulighetene som ligger både i Fredrikstad som destinasjon og dette hotellet. Først må vi ta fatt på de mindre grep vi ser er nødvendig, sier administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia, Torgeir Silseth.

Les tidligere publiserte artikler om saken:

Ikke lenger Radisson Blu i Fredrikstad

Stordalen & Co kan overta Radisson i Fredrikstad

Moderne hotell i sentrum

Hotellet åpnet februar 2007 og er bygget i moderne stil inspirert av nordisk arkitektur og design.

Les hva Horecanytt.no skrev da hotellet ble åpnet i 2007

"

Fra et av rommene på hotellet i Fredrikstad, som nå blir et Quality-hotell. (Foto: Morten Holt)

Det består av har totalt 172 rom og en konferansekapasitet til opp til 450 personer, samt ballrom og bankettsal til 220 gjester.

Hotellet har direkte adkomst til Fredrikstads kulturhus Blå Grotte, som ligger vegg i vegg.

20-årsavtale

I sommersesongen åpner Sky Bar terrassen, som har en av byens beste utsikter. Bygget eies av de Fredrikstad-baserte investorene Høili og Ryen gjennom Lykkeberg Holding.

Choice overtar driften 1. oktober 2009 og har tegnet en leieavtale på 20 år.

Størst i Østfold

Med Quality Hotel Fredrikstad og Quality Hotel & Resort i Sarpsborg, blir Choice den største hotellkjeden i Østfold, med til sammen 150 millioner kroner i omsetning og omkring 150 arbeidsplasser.

– Fredrikstad er en viktig by, og vi har lenge ønsket å styrke vår portefølje i Østfold. Nå ønsker vi å bygge videre på det som er her og få

Quality Hotel Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)

et riktig flaggskip for Quality, med de gode konferansefasilitetene som brandet er kjent for. Dette har vært en rask prosess. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med både hotellet og personalet, slik at vi kan jobbe sammen mot å gjøre dette til Østfolds stolthet, sier Eivind Tangvik, branddirektør for Quality i Choice Hotels Scandinavia.

Choice avventer endelig offisiell godkjennelse fra Konkurransetilsynet, men overtar driften allerede fra 1. oktober.

Pressemelding

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS