Rezidor logo

Rezidor støtter veldedige organisasjoner

I september oppfordrer Rezidor hotellkjeden Radisson Blu og alle de andre hotellene i det internasjonale hotellkonsernet til å samle inn penger til veldedige organisasjoner.

Publisert

- Finanskrisen har fått mange til å glemme de veldedige organisasjonene, derfor gir vi disse organisasjonene spesiell oppmerksomhet i år. Samfunnsansvar er en integrert del av Rezidor hver dag hele året, men temaet får full fokus i september hvert år, sier Tor-Amund Nordby som leder Rezidors samfunnsansvar i Norden.

Responsible Business Action Month

For sjette året på rad gjennomfører det internasjonale hotellkonsernet Rezidor i september programmet Responsible Business Action Month.

I år oppfordres alle konsernets 275 hoteller i drift i Europa, Midt-Østen og Afrika til å samle inn penger til veldedighetsorganisasjon, World Childhood Foundation og iverksette tiltak som øker den sosiale bevisstheten.

Barn hjelper barn

Rezidors hoteller i Norge (Radisson Blu og Park Inn) samler inn penger til Strømmestiftelsens prosjekt Barn hjelper barn. I år og neste år vil pengene finansiere skolegang for barn i Mali. Hotellenes aktiviteter er et viktig økonomisk bidrag i tillegg til at de skaper engasjement og ikke minst bidrar til å bevisstgjøre medarbeidere, gjester, leverandører og folk i lokalmiljøet.

Et eksempel er Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen, hvor barn fra Skogmo barneskole samler inn penger på hotellet og i Flyporten. Skolebarna skriver sitt ønske / håp for barns fremtid på lapper som puttes i miljøvennlige ballonger. Ballongslipp på skolen med hele skolen til stede. Salg av utstyr fra hotellet og fra leverandører. Salg av vafler til ansatte hver fredag.

Et annet eksempel er Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim, som arrangerer loppemarked og auksjon 12. september over utstyr og annet donert av hotellets leverandører.

Yes I Can!

- Yes I Can! er en holdning som preger hele Rezidors organisasjon. Vår holdning er å ta ansvar og jeg er trygg på at det bidrar positivt for veldedige organisasjoner, sier Nordby.

Den frittstående organisasjonen World Childhood Foundation har vært Rezidors veldedighetsorganisasjon siden juni 2007. Organisasjonen er grunnlagt av H.M: Dronning Silvia av Sverige, og er dedikert til å hjelpe de mest sårbare barna i verden, om de lever på gaten, eller er utnyttet for seksuelle formål.

Rezidor har mottatt flere priser for sitt samfunnsengasjement, blant annet Worldwide Hospitality Award i 2004.

Mer om Rezidors Responsible Business her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS