Scandic Hotel Front

Scandic med nok et hotell i København

Hotell Front i København blir tilknyttet Scandic fra 17. april. Hotellet har 133 rom, hvorav de fleste er nyoppusset i en varm og moderne design. I forbindelse med overtakelsen blir de resterende rommene oppgradert og renovert i løpet av 2009. Hotellet har også en restaurant, en bar og et populært treningsrom.

Publisert

Scandic Hotel Front. (Foto: Scandic)

- Dagens hotell- og konferansegjest stiller høye krav til komfort, tilgjengelighet og funksjonalitet, men også til spennende design og inspirasjon i hverdagen. Det at Scandic nå tegner en langsiktig avtale med Hotel Front i København, innebærer at hotellkjeden utvider sitt tilbud av smarte hotellvalg i Norden ytterligere, heter det i en melding fra Scandic.

Sentral beliggenhet

- Hotel Front ligger like ved Nyhavn, Operaen og Det Kongelige Teater, kombinert med en spennende design og mange kreative løsninger for å imøtekomme gjestenes ønsker. Dermed blir hotellet et kjærkomment tilskudd til Scandics voksende tilbud av møteplasser for bevisste mennesker, sier Frank Fiskers, administrerende direktør og konsernsjef for Scandic.

I den historiske delen

Scandic har tegnet en langsiktig leieavtale med eieren NP Hotels, og planlegger å åpne Scandic Front allerede 17. april 2009.

- Vi har lenge ønsket å bli representert med et hotell i denne historiske delen av København, like ved en av byens mest kjente plasser, Kongens Nytorv. Med overtakelsen av Front oppnår vi dette målet, samtidig som vi med vårt andre nye hotell, Scandic Palace Hotel, har overtatt de to hotellene i København som lenge har vært våre førsteprioriteter, sier Jens Mathiesen, administrerende direktør for Scandic Danmark.

Powered by Labrador CMS