Discover Systems Jon Finne nett

Stadig flere norske kunder velger Silent Ordering

Den lydløse serveringen i Norge fortsetter. Discover Systems brikkeløsning har så langt vært en suksess, og nå er det over 150 serveringssteder i landet som har tatt i bruk systemet.

Publisert

Nordiske representanter for Discover Systems. Fra venstre Peter Jørgensen (Danmark), Jon Finne (Norge) og Robert Malmsten (Sverige). (Foto: Morten Holt)

På Smak09 for en stund tilbake, var den norske agenten Jon Finne og det danske firmaet Discover Systems, med daglig leder Peter Jørgensen i spissen, til stede, og de melder som stadig større interesse fra norske kunder.

Stadig større interesse

Peter Jørgensen leder firmaet Discover Systems i Danmark. I Norge har den lydløse serveringen så langt vært en suksess. (Foto: Morten Holt)

- Vi har vært med på denne messen tre ganger. Første gangen var interessen lunken, sist gang knyttet vi til oss 14 kunder, og denne gangen er det over 50 kunder som ønsker å ta i bruk. De aller fleste av dem forteller til oss at de trenger sparetiltak, og ønsker Silent Ordering, som systemet kalles, forteller Jørgensen.

Han melder om at de norske kundene strekker seg fra gatekjøkken til veikroer, flyplassrestauranter, skisportsteder og golfklubber.

Jørgensen har et klart inntrykk av at når det nå er tyngre tider i bransjen, så ønsker folk å tenke alternativt på det bemanningsmessige.

1000 kunder globalt

Totalt har nå Discover Systems rundt 1000 kunder globalt (350 i Sverige, 300 i Danmark, 150 i Norge, 100 i Tyskland, samt Hellas, Nederland, Spania og Australia)

- Vår australske kunde var på ferie i Norge og oppdaget systemet i Flåm. Han ønsket å ta det i bruk hjemme, og vi er nå også på plass down under, forteller Jørgensen med et smil.

Les mer om den lydløse serveringen i Horeca nummer 2 2009.

Powered by Labrador CMS