Terje Hansen Rica Maritim nett1

Stadig oppgradering av Rica Maritim

Så langt er det investert 140 millioner kroner i oppgraderingen av Rica Maritim Hotel i Haugesund, og arbeidene fortsetter. - Vi håper at alt skal være ferdig i 2010, sier hotelldirektør Terje Hansen.  

Publisert

Terje Hansen (51) har vært med på en rivende utvikling for Rica Maritim i Haugesund. Han har ledet hotellet helt siden 1987..

- Det er en tøff hverdag med hard hotellkonkurranse i Haugesund. Det er mange om beinet, men vi drar fordeler av beliggenheten og navnet. Og bedre skal det bli. Vi har investert godt over 140 millioner kroner i renoveringen så langt, og fortsetter nå arbeidet.

Oppgraderer hele hotellet

Siden januar 2006 har hotellet gjennomført en omfattende renovering, som vil fortsette også dette året. Alle fellesarealer er renovert og ombygd. Både restauranter, barer og konferansesaler er ombygd - for å tilfredsstille dagens standard og vel så det.

Nytt kjøkken

Nylig sto også et helt moderne og nytt kjøkken ferdig, en investering til åtte millioner kroner.

- Vi har skiftet ut absolutt alt på kjøkkenet, og gått fra strøm til gass. I og med at vi har beliggenhet der vi er, passer det perfekt. Ledningene kommer rett fra Kårstø, forteller han.

Utvendig har også hotellet blitt forandret. Hele fasaden ut mot sundet er nå utvidet og kledd med glass.

- Vi skal ha en gjennomført og enhetlig stil, presiserer Hansen.

Rommene oppgraderes

Nylig ble 120 rom oppgradert, og i år vil en rekke nye rom gjenoppstå i ny stil.

- I disse dager har vi startet renovering av de største hotellrommene ut mot Smedasundet. Alt blir totalrenovert med nye bad, ny møblering. Dessuten setter vi opp espressomaskiner og IPOD-adaptere på disse rommene.

Suite til 10 000 kroner

Dessuten tilbyr nå hotellet en suite litt utenom det vanlige. Her er det ikke spart på noen.

10 000 kroner koster det for en natt i den nye komfortable suiten, med eget møterom med avansert teknikk, boblebad der du kan se fjernsyn og en badstue der du kan nyte utsikten utover sundet mens du hører musikk.

- Det er en helt eksepsjonell suite med alle de fasiliteter du kan ønske deg som gjest, mener Hansen, som legger til at det også er fire juniorsuiter på hotellet.

Les mer om Rica Maritim i Horeca nummer 1 2009, som nå er på vei til abonnentene.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS