Regent Berlin Christian Lohse
Regent Berlin Christian Lohse

The Regent Berlin: Hotell med to Michelin-stjerner

For tredje år på rad har The Regent Berlin sin restaurant Fischers Fritz fått to stjerner fra Michelin Guiden. Restauranten har dermed opprettholdt sin posisjon som Berlins eneste restaurant med to Michelin-stjerner, for sitt klassiske, franske kjøkken med en moderne vri.

Publisert

Høsten 2007 ble Christian Lohse for første gang belønnet for sin hengivenhet til sitt håndverk og perfeksjon, da han ble den første Berlin kokken på 13 år som ble belønnet med to Michelin-stjerner.

Christian Lohse styrer kjøkkenet på The Regent Berlin.

– Jeg er glad for å feire denne ærefulle begivenheten med Christian Lohse og hans team. Det er imponerende å holde på to Michelin-stjerner tre år på rad, og det er en stor motivasjon for oss alle til å fortsette å strekke oss enda lenger i jakten på perfeksjon, sier Stefan Athmann, daglig leder i The Regent Berlin.

Berømt kokk i Tyskland

Ved å opprettholde de to Michelin-stjernene for tredje år på rad, bekrefter Christian Lohse sin posisjon som en av de mest berømte kokkene i Tyskland.

Før sitt engasjement på The Regent Berlin Hotel, har han jobbet på andre kjente steder slik som L`Espérance i Vezelay, Guy Savoy i Paris og The Dorchester i London, der han blant annet var personlig kokk for sultanen av Brunei.

Folk valfarter til restauranten

Menyen på Fischers Fritz er en kunstnerisk og ! moderne tilnærming til fransk-inspirert mat, med utsøkte delikatesser av fisk og annen sjømat.

Retter preget av høy kvalitet med ferske produkter har gjort The Regent Berlins gourmetrestaurant til et pilegrimssted for gourmeter. Lohse ser tildelingen som en utmerkelse, men også som en motiverende belønning:

– Jeg er veldig stolt av den laginnsatsen som er lagt ned for å oppnå det å beholde to Michelin-stjerner for tredje gang på rad. Prisen er et resultat av et stort engasjement og av teamets høye standarder, sier Lohse.

Pressemeldinger.no

"
Powered by Labrador CMS