Thon Hotel Kristiansund fasade
Thon Hotel Kristiansund fasade

Thon Hotel Kristiansund åpner dørene til helga

Thon Hotel Kristiansund åpner søndag 1. november, og blir med sine 100 rom det tredje Thon-hotellet på Mørekysten. Hotellet ligger helt nede ved havet på Innlandet i Kristiansund.

Publisert

Thon Hotel Kristiansund åpner søndag 1. november. (Foto: Thon Hotels)

Hotellet har to hovedhus – Brygga, den gamle fiskefabrikken, som ligger nærmest vannet, og Wesselhuset.

Byggene knyttes sammen med en overbygd glassgang. Brygga vil kun inneholde hotellrom, mens Wesselhuset får resepsjon, restaurant og konferanseavdeling med plass til 280 personer i den største salen og 40 i den lille salen.

Flybussen vil utvide ruten til å kjøre til hotellet. Annen kommunikasjon vil være rutebuss, Sunnbåten, taxi eller man kan gå til sentrum på cirka 20 minutter.

– Etterlengtet i Kristiansund

– Kristiansund er en by hvor vi har manglet dekning så dette er et etterlengtet hotell i en flott by. Jeg er veldig glad for å kunne åpne Thon Hotel Kristiansund, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Fra ett av rommene på nye Thon Hotel Kristiansund. (Foto: Thon Hotels)

– Det er moro og utfordrende å være med på åpningen av et hotell, særlig fordi det er i min egen hjemby. Jeg gleder meg til å ønske gjester velkommen til hotellet på Innlandet, sier Britta Joø, direktør på Thon Hotel Kristiansund.

Thon Hotel Kristiansund

* Thon Hotel Kristiansund har totalt 100 rom.

* Alle rommene er innredet i lyse, moderne farger.

* Hotellet får to konferansesaler og egen restaurant.

* Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.

Powered by Labrador CMS