Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Lofoten tar form

Thon Hotel Lofoten, som åpner i mars 2009, ligger idyllisk til på havna i Svolvær. Rett på bryggekanten står det et flunkende nytt kombinert hotell og kulturhus i Svolvær. Det 10 etasjers bygget vil bli et sentralt landemerke i kystbyen.

Publisert

Thon Hotel Lofoten får 167 moderne rom, og de aller fleste av dem vil få en spektakulær utsikt mot Lofotens ekstreme havlandskap.

Restaurant Bojer ligger på kaien ved Svolvær torg og legger vekt på lokale, ferske råvarer. Skrei, tørrfisk, fersk fisk fra lokale fiskere, hvalkjøtt, lokale lagrede oster og lofotlam. Det blir utservering i sommerhalvåret.

Kurs og Konferanse

Konferanseavdelingen har kapasitet opp til 750 personer i den største salen. Sammen med hotellets om lag 20 møterom byr dette på gode løsninger for kurs og konferanser av ulike typer i Lofoten.

Totalt antall for kurs og konferansegjester i Lofoten blir rundt 1100 personer.

"Våre foajeer over tre etasjer benyttes til pauser, messeutstillinger cocktailselskaper, aperitiffer, events og rekreasjon. Hotellet kan arrangere banketter og selskaper for opptil 750 personer", heter det på hotellets hjemmeside.

Fra Havna Hotel til Thon Hotel Lofoten

Hotel Havna ble det Thon Hotel Svolvær 1. januar 2007.

Dette hotellet er nå sakte, men sikkert bygd inn i det nye hotellkomplekset og blir en del av Thon Hotel Lofoten.

Maritimt miljø

I tillegg til at Thon Hotel Lofoten blir et kombinert hotell og kulturhus, vil bygget inneholde blant annet Destinasjon Lofoten, kunstsenter, kiosk, venterom for hurtigbåter samt lokaler for kunstutstilling og salg.

- Hotellets gjester er garantert en maritim opplevelse med nær beliggenhet til sjøen samt at Hurtigruten vil legge til kai like i nærheten, forteller hotelldirektør Erik Tharaldsen i Thon Hotels Svolvær.

Powered by Labrador CMS