Ski VM2 Hilde Ødeli Sletten og Åsne Havnelid
Ski VM2 Hilde Ødeli Sletten og Åsne Havnelid

Thue & Selvaag Forum skal innkvartere VM-gjester

Ski-VM 2011 blir det største reiselivsarrangementet i Oslo-regionen på flere tiår. Alle hotellrom i Oslo vil være fulle. Thue & Selvaag Forum skal håndtere hotellbookingen for alle akkrediterte VM-gjester. Avtalen mellom Thue & Selvaag Forum og Ski-VM 2011 innebærer om lag 70 000 romdøgn.

Publisert

Hilde Ødeli Sletten (til venstre) i Thue og Selvaag Forum og Åsne Havnelid, administrerende direktør i Ski-VM 2011.

– Thue & Selvaag Forum har lang erfaring med innkvartering i forbindelse med både store nasjonale og internasjonale kongresser og arrangementer og med vinteridrett. Vi er i svært trygge hender, sier Adelheid Sæther, administrasjonssjef i Ski-VM 2011.

Storinnrykk

Ski-VM 2011 forventer storinnrykk av akkrediterte gjester i forbindelse med VM i Holmenkollen i 2011. Dette inkluderer blant annet utøvere, trenere, støtteapparat, media, sponsorer, FIS-delegater og inviterte gjester.

– Våre gjester må oppleve at de blir tatt hånd om på en profesjonell måte, slik at de får en flott totalopplevelse og lar seg begeistre av Oslo som verdens vinterhovedstad, sier Sæther.

– Vi gleder oss til å samarbeide med Ski-VM 2011. Vi har jobbet med OL og World Cup i nordiske grener på Lillehammer og alpint i Kvitfjell. Vi bringer nå vår Lillehammer-kompetanse til hovedstaden, sier Hilde Ødeli Sletten, daglig leder i Thue & Selvaag Forum.

Hotellnæring på hugget

Ifølge Sæther er VM på ski i Holmenkollen i 2011 uten tvil det største reiselivsarrangementet i Oslo-regionen på mange tiår, noe som åpner opp for store potensielle inntektskilder innen reiselivsnæringen.

– Vi har tett dialog med hotellnæringen, og opplever at den virkelig tar vertskapsrollen på alvor. Sammen skal vi være vertskap for alle som kommer til Oslo i forbindelse med VM, styrke vår posisjon som verdens vinterhovedstad og fremstå som et attraktivt turistmål, sier Sæther.

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS