Mc Donalds Vestby illustrasjonsfoto1
Mc Donalds Vestby illustrasjonsfoto1

McDonalds åpner i Ås

Torsdag 16. desember inviterer McDonald’s til feståpning av den nye restauranten på Nygårdskrysset i Ås. Ikke bare får lokalmiljøet en ny og moderne møteplass, mange unge fra området får også en ny arbeidsplass. Familierestauranten på Nygårdskrysset vil bli offisielt åpnet av ordfører Johan Alnes i Ås.

Publisert

McDonald`s i Vestby. Nå åpner McDonalds også i Ås. (Foto: Morten Holt)

McDonald’s sin første restaurant i Ås kommune har vært en ettertraktet arbeidsplass. Allerede før restauranten åpner har franchisetaker David Olsson mottatt over 300 søknader til de 30 stillingene som skal besettes.

- Det har vært utrolig artig å oppleve den enorme pågangen fra alle som ønsker å jobbe i den nye restauranten. Det tyder på at McDonald’s fremstår som en attraktiv arbeidsplass og det er jeg veldig glad for. Vi er helt avhengige av flinke folk for å kunne opprettholde det høye kvalitetsnivået som til enhver tid forventes av oss fra våre kunder, sier franchisetaker, David Olsson i McDonald’s.

Ny type restaurant

Restauranten blir den første i Norge med det nye europeiske McDonald’s-designet utvendig. Den kjente mansardformen på taket beholdes, men det er tatt i bruk nye materialer for å gi restauranten et mer moderne uttrykk. Drive-thru-banen har fått en ny og forbedret skiltløsning som skal lede gjestene mer intuitivt gjennom prosessen. Nygårdskrysset er meget trafikkert og det vil være et høyt fokus på å servere folk som er på farten.

- Vi har hatt som mål å skape en attraktiv møteplass for lokalmiljøet her på Ås. Samtidig er dette et naturlig stoppested for folk som passerer på E18. Restauranten blir også en viktig arbeidsplass og jeg ser fram til å åpne sammen med mine nye medarbeidere. Det blir spesielt hyggelig å få besøk av ordføreren, sier en stolt franchisetaker, Olsson.

Restaurant nummer 71 i Norge

Kommunikasjonsdirektør, Margaret Brusletto i McDonald’s Norge AS ser frem til åpningen av det som blir McDonald’s restaurant nummer 71 i Norge.

- Vi håper McDonald’s kan bidra til nærmiljøet, både sosialt og økonomisk. Vi er stolte av den nye restauranten og ser frem til å gi kundene en god restaurantopplevelse også på Nygårdskrysset.

- Erfaringene fra oppussingen vi har gjort av våre andre McDonald’s-restauranter har vært svært gode, og vi gleder oss til å se hvordan de nye løsningene nå blir mottatt, sier Margaret Brusletto, kommunikasjonsdirektør i McDonald’s Norge AS.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS