Therese Log Bergjord ESS

ESS fikk forpleiningskontrakten på Statfjord og Snorre

ESS Support Services AS har i dag blitt tildelt forpleiningskontrakten på Statfjord- og Snorrefeltene i Nordsjøen. – Dette er en svært viktig kontrakt for ESS, vi er naturligvis meget fornøyd med Statoils avgjørelse, sier administrerende direktør Therese Log Bergjord.

Publisert

– Dette er en svært viktig kontrakt for ESS, vi er naturligvis meget fornøyd med Statoils avgjørelse, sier administrerende direktør Therese Log Bergjord.

Hun retter en stor takk til alle ESS ansatte på Statfjord og Snorre som gjennom sin innsats har bidratt til at kontrakten ble vunnet.

Kontrakten omfatter fem faste installasjoner, og har en varighet på tre år, med to opsjonsperioder på ett år hver. Kontrakten sysselsetter totalt om lag 260 ansatte hos ESS Support Services.

Befester posisjonen

Med denne kontrakten befester ESS sin posisjon som Norges ledende leverandør av forpleiningstjenester offshore.

– Statoil er strategisk en svært viktig kunde for ESS. At eksisterende kunder, etter å ha sjekket markedet gjennom anbudsrunder, velger å fortsette med ESS, vitner om at vi leverer meget gode tjenester til en konkurransedyktig pris, sier Bergjord.

ESS Norge

* ESS Support Services AS er Norges ledende selskap innen offshore forpleining, anleggsforpleining, FM-tjenester og drift av velferdskantiner for Forsvaret. ESS Support Services AS sysselsetter 1900 ansatte og er etablert med kontorer i Stavanger, Bergen, Oslo og Bjerkvik.. ESS Support Services AS eies av britiske Compass Group Plc, verdens ledende cateringskonsern med en årlig omsetning på 11 milliarder pund og ca. 360 000 ansatte i 65 land.

* Søsterselskapene til ESS i Norge er Eurest Personalrestauranter AS og Medirest Norge AS. Eurest Personalrestauranter betjener en rekke kantiner og personalrestauranter spredt rundt i hele landet, mens Medirest betjener pasienthoteller. Til sammen har Compass Group Norge ca. 3000 ansatte og en omsetning på to milliarder.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS