Radisson Blu logo2

Radisson er Europas største hotellkjede i luksusklassen

Radisson er størst i sitt markedssegment med 170 hoteller og 38 079 rom. Med 170 hoteller og til sammen 38 079 rom over hele Europa er Radisson Europas største hotellkjede i luksusklassen. Etter sammenslåingen av Radisson Blu og Radisson Edwardian, går Radisson forbi både Hilton International med sine 146 hoteller og 37 806 rom og Marriott med sine 86 hoteller og 20 806 rom.

Publisert

– Vi er stolte over å endelig ha inntatt lederposisjonen og ser det som et direkte resultat av vår strategiske og ambisiøse forretningsutvikling, våre kreative markedsføringskampanjer og vårt innovative servicekonsept på hotellene, sier Olivier Jacquin, Senior Vice President Marketing, Sales & Distribution i Rezidor Hotel Group, som driver Radisson Blu i Europa.

Radisson Blu (tidligere Radisson SAS) er en førsteklasses og fullservice hotellkjede som er internasjonalt kjent for moderne arkitektur og design: I samarbeid med stjerner som Adam D. Tihany, Matteo Thun og François Champsaur har Radisson Blu skapt enestående bygninger som Radisson Blu Hotel i Frankfurt med sin runde glassfasade, Radisson Blu Hotel i Zürich med sitt spektakulære vintårn i hjertet av lobbyen og Radisson Blu Le Metropolitan Hotel i Paris med et elegant og minimalistisk, urbant uttrykk.

Yes I Can

Med servicefilosofien "Yes I Can!" tilbyr Radisson Blu unike tjenester til sine kunder, som Business Class-rom med Nespresso kaffemaskiner, tre timers ekspressvaskeri, ”grab & run breakfast" for morgenfugler, fri tilgang til høyhastighets internettilkobling i alle konferanserom og svært velutstyrte konferanseområder som tilbyr noen av de beste MICE-tjenestene i Europa.

Radisson Blu Resort Thalasso Monastir i Tunisia.

Radisson Blu, som opprinnelig var en typisk forretningshotellkjede, har utvidet sin portefølje i løpet av de siste årene.

– Ved flere større flyplasser i Europa har vi redefinert konseptet flyplasshotell, og på populære feriereisemål som Dubrovnik i Kroatia, Cesme i Tyrkia og Monastir og Djerba i Tunisia har vi enestående spa-anlegg, sier Olivier Jacquin.

Vokser stadig

Radisson Blus europeiske portefølje vokser stadig, og blant de siste høydepunktene finner vi det aller første Radisson Blu-hotellet i Madrid. Radisson Royal Hotel i Moskva, som er planlagt åpnet i mai, vil bli ett av flaggskipene i 2010.

Radisson Royal Hotel i Moskva, kjent som Hotel Ukraina.

Bygningen, som også er kjent som “Hotel Ukraina”, er en del av Stalins legendariske skyskraperkompleks "Seven Sisters" og vil kunne tilby 506 luksuriøse rom og suiter, i tillegg til 38 leiligheter, restauranter i verdensklasse som også inkluderer elvebåter med middagsservering, og en unik kunstsamling som inneholder 1200 originalmalerier av ledende russiske malere fra tidlig nittenhundretall.

(kilde: “Upscale Brands Top 10 in Europe” av MKG Hospitality, Paris).

Powered by Labrador CMS