Drikk vann Isklar Cathrine Aasen nett

Isklar inntar Danmark

Isklar er klar for atter et nytt marked: Danmark. Med fest i Isklars showroom i Galleri K i København ble Isklar lansert for et positivt publikum torsdag 5. august.

Publisert

- I Danmark fokuserer vi på Isklars miljøvennlige profil og sunnhet i tillegg til det unike designet Isklar har. Danskene ligger langt fremme på miljøspørsmål og økologi og er meget designbevisste, noe som passer godt sammen med Isklars filosofi, sier Michael Holm, Country Manager i Danmark. Det er også et kvalitetsstempel at Isklar kommer fra en norsk isbre.

Cathrine Aasen i Isklar. (Foto: Isklar)

Isklar er allerede til salgs i utvalgte cafeer og eksklusive Magasin Mad & Vin i København, som er et mekka for mote- og matentusiaster.

I forbindelse med Danmark-lanseringen er Isklar sponsor av Copenhagen Fashion Week, det mest anerkjente moteeventet i Skandinavia.

Marketing Manager for Skandinavia, Cathrine Aasen, forteller at vannsponsoratet var en bevisst strategi for å synliggjøre Isklar på det danske markedet.

– Både tradisjonelle medier og bloggere legger merke til at norske Isklar foretrekkes av kjendiser og trendy opinionsledere. Vi har stor tro på at Isklar på sikt kan ta gode markedsandeler i Danmark og gleder oss til fortsettelsen, sier Aasen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS