Comfort Hotel Square Rom

- Tar Manhattan til Stavanger

Et skreddersydd utsmykningskonsept, ny og innovativ teknologi og økologisk restaurantkonsept er noen av ingrediensene i nye Comfort Hotel Square i Stavanger. – Stavanger er mye mer enn olje. Det er hovedstaden i en region i full blomstring. Derfor klinker vi til i nettopp Stavanger, sier Petter A. Stordalen, styreformann i Choice Hotels Scandinavia.

Publisert

sqaresquare

Fra loungen på det nye moderne hotellet i Stavanger. (Foto: Choice Hotels Scandinavia)

Stavanger har lenge vært et sentrum innen olje og energi, bank og finans. I de senere år har byen i tillegg blitt en leverandør av kultur, show, musikk og litteratur. Behovet for flere hotellsenger for å møte etterspørselen fra næringslivet og turistnæringen i byen har til tider vært prekært.

Stavanger er en internasjonal by og vi har gitt hotellet et internasjonalt, urbant preg. Med dette hotellet kommer Manhatten til Stavanger, sier Petter A. Stordalen.

Høsten 2007 startet derfor arbeidet med å utvikle et urbant, trendy og fremtidsrettet hotell på Nordens dyreste hotelltomt. Åpningen av Comfort Hotel Square er en viktig brikke i byens fremtid og vekst.

Hentet inspirasjon utenfra

– Vi har tenkt nytt på alle områder. Stavanger er en internasjonal by og vi har gitt hotellet et internasjonalt, urbant preg. Med dette hotellet kommer Manhattan til Stavanger, sier Stordalen.

Inspirasjonen til hotellet er hentet fra citizenM i Amsterdam, Mama Shelter i Paris og Roger Smith Hotel i New York. Hotellet får mobile websider med nyttig hotellinformasjon. Rommene blir i tillegg utstyrt med PC og iPod-oppkobling og i lobbyen står en touch screen TV med utelivs-, restaurant- og konsertguide - det som trengs for en urban weekend.

Et ”grønt” hotell

Comfort Hotel Square i Stavanger

Kunstneren Ariel McMillion har skreddersydd et unikt utsmykningskonsept for hotellet. Bildeserien "The Green Solution" skildrer scener fra en moderne Noir thriller og tar deg med på en mystisk reise gjennom McMillions karakteristiske univers.

Grønt blir det også i hotellets restaurant. Food Story serverer gjestene ren, sunn og vakker mat laget av råvarer av ypperste kvalitet.

Helhetlig konsept

– Våre gjester skal oppleve hotellet som et helhetlig konsept. Utfordrende kunst, trendy, effektive og innovative løsninger, økologisk, næringsrik og kortreist mat, alt dette levert i en høy grad av service, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

"

Fra ett av de 194 rommene på Comfort Hotel Square i Stavanger. (Foto: Choice Hotels Scandinavia)

Comfort Hotel Square ligger i hjertet av Stavanger sentrum. Hotellet har 194 rom fordelt på seks etasjer med moderne lobby, frokostssal og treningsstudio. Byens beste utsikt kan du nyte fra den grønne takterrassen.

Comfort Hotels

* Comfort Hotels er en del av Choice Hotels Scandinavia AS, en av Nordens førende hotelkjeder med en årlig omsetning på mer enn 6,2 milliarder og over 9200 ansatte.

* Comfort Hotels er urbane og effektive hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt i moderne og spennende omgivelser til en fornuftig pris.

* Comfort Hotels har 32 hoteller i Norden.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS