Horeca omslag 04 10 nett

Horeca nummer 4 på vei

Årets fjerde utgave av Horeca, og det siste nummeret før sommerferien, er nå på vei til abonnentene. Vi har selvfølgelig dekket sommerens store kokkebegivenhet, Bocuse d’Or Europe, der Gunnar Hvarnes sikret Norge sølvmedaljen. Temaseksjonen i dette nummeret tar for seg storkjøkken, og vi har blant annet besøkt Bjørn Tore Fursets nye drømmekjøkken på Tjuvholmen Sjømagasin. Vi har også sett nærmere på drinktrendene denne sommeren.

Publisert

Horecas førsteside på nummer 4 2010. (Foto: Tom Haga/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Bocuse d’Or Europe 2010 ble veldig spennende. Gunnar Hvarnes gjorde jobben, og havnet bare to poeng bak vinneren, danske Rasmus Kofoed. De to var i en klasse for seg. Frankrike på tredje havnet nærmere 50 poeng bak.

Gunnar Hvarnes (til høyre) og Filip A. Bendi sikret norsk sølv i Bocuse d`Or i Genéve. (Foto: Morten Holt)

I nummer 4 2010 kan de se nærmere på hva Gunnar Hvarnes laget på konkurransearenaen i Palexpo i Genéve i Sveits.

Vi har også en reportasje fra Linie Award, som ble arrangert i begynnelsen av juni.

Bli abonnent på Horeca nå

Typebedrift

For bare kort tid siden var det ikke så vanskelig å finne kandidater til vår faste spalte Typebedrift, men finanskrisen er det blitt verre. Det er langt mellom overnattings- og serveringsstedene som viser til eksepsjonelt gode resultater.

Denne gangen har vi tatt for oss Nordlys Hotell Alta.

Portrett

"

Gunstein Lauvrak er administrerende direktør i AE-Foodtech AS. (Foto: Morten Holt)

Gunstein Lauvrak er ny administrerende direktør for det fusjonerte storkjøkkenselskapet AE-Foodtech, et resultat av sammenslåingen mellom AE Storhushold og Foodtech Interiør og Storkjøkken.

Den tidligere lederen i Wittusen & Jensen har byttet ut kontorets dagligvarer med storkjøkkenbransjen.

Gunstein Lauvrak er vårt portrett i nummer 4

Bli abonnent på Horeca her

Nyskapning

Mills har utviklet et spennende produkt for buffeen, nemlig en ny margarindispenser. Les mer om den i nummer 4.

"

Spennende nyskapning for buffeen fra Mills Proffpartner. (Foto: Morten Holt)

Norske overnattings- og serveringsbedrifter sliter med å skaffe nok ansatte. En av ni bedrifter i bransjen forteller om alvorlige rekrutteringsproblemer. – Forbløffende store tall, sier Nav-direktør Kenneth Stien til Horeca.

Les saken i Horeca nummer 4 2010.

NM i rekesmørbrød

I tillegg er det mye annet interessant lesestoff i den 80 sider store sommerutgaven. Av andre større artikler nevner vi en reportasje fra Hotel Ullensvang i Hardanger og fra Strand Hotel Fevik på Sørlandet, fra Norsk Tipping, som lanserer nye spill for utelivsbransjen.

Vi presenterer dessuten en ny konkurranse innad i horecabransjen: NM i rekesmørbrød. Så har du noen gode ideer bør du lese den saken i denne utgaven av Horeca.

Bli abonnent på Horeca nå.

Faste spalter

Som vanlig er det masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her.

"
Powered by Labrador CMS