Zen Resort

Nordea overtar Zen Resort i Rømskog

Konkursboet til Zen Resort & Spa har gitt opp å selge bygningene inntil Vortungen i Rømskog, og Nordea overtar i stedet den idylliske hotelleiendommen.

Publisert

Nordea overtar Zen Resort, som ligger like inntil vannet Vortungen på Rømskog. (Foto: Morten Holt)

Zen Resort & Spa gikk konkurs 18.juni i år. Siden den gangen har bostyret forsøkt å finne en kjøper til anlegget, men har ikke lykkes.

Nå er det Nordea som overtar eiendommen i Rømskog.

En midlertidig løsning

– Det er ikke vår drøm å sitte med dette, men det er i alle fall en midlertidig løsning, sier Thorleiv Aasland, som er leder av spesialengasjement BM i Nordea, til Finansavisen.

Zen Resort & Spa åpnet 1. oktober 2008. Hotellet er tegnet av arkitekt Tom Skarpaas og er 4000 kvadratmeter stort. Det kostet 135 millioner og har 40 rom.

38 millioner i gjeld til Nordea

Gjelden til Nordea ved konkursåpningen var om lag 38 millioner kroner.

Fra en av suitene på Zen Resort. (Foto: Morten Holt)

– Jeg tror fortsatt hotellet kan brukes som konferanse- og undervisningssted for bedrifter, men dette er det andre hos oss som kan mer om, sier Aasland til Smaalenene.no.

Håper på en kjøper

Ordføreren i en av landets minste kommuner, Rømskog, Nils Nilsen, håper nå på at en kjøper ligger på lur, eller at banken sporer opp noen som vil drive dette stedet.

- Det blir jo litt blest rundt et hotell, og dessuten god reklame for kommunen. Vi håper vi klarer å få ordentlig drift på gang der, sier Nilsen til NRK.no

"
Powered by Labrador CMS