Serviceforum 2010 - styre1

Serviceforum 2010: Balansert ledelse bedre lønnsomhet

Serviceforum arrangeres torsdag 18. mars. Arrangementet, som i år arrangeres for 20. gang er en fagkonferanse som hvert år arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøyskole. Det blir foredrag fra blant andre Torgeir Silseth, Erik Loe og Daniel Skjeldam. På kvelden er det bankett på Radisson Blu Atlantic Hotel.

Publisert

Styret for Serviceforum 2010. I år arrangeres Serviceforum torsdag 18. mars. (Foto: Serviceforum)

– I år har vi 20-års jubileum, og vil feire dette med et storslått arrangement som skal vise hva hotell-, reiseliv- og restaurantbransjens fremtidige arbeidskraft har å by på. Vi ønsker å legge stor vekt på å vise hva vi som studenter får til, og på den måten være en god ambassadør for Norsk Hotellhøgskole, opplyser Shirin Ræder i arrangementskomiteen.

Søkelys på lønnsomhet

Serviceforum er en næringslivskonferanse som arrangeres årlig av studenter ved NHS. Konferansen tar opp aktuelle tema, bidrar til faglig

"

utvikling, inspirasjon og debatt. I år har studentene i samarbeid med bransjen valgt ”Balansert ledelse” som tema. Under denne paraplyen blir det forskjellige temaer som Revenue Management, Coorporate Social Responsibility og kompetanse. Gjennom alle disse forskjellige temaene går det en rød tråd som setter søkelys på lønnsomheten.

Alle oppgaver

Styret består av ni studenter fra både hotell- og reiselivsledelse ved Norsk Hotellhøgskole.

I tillegg til styret settes også om lag 60 studenter i sving under selve arrangementet. De påtar seg oppgaver som blant annet servitører, kokker, verter, sjåfører, resepsjonister.

Styret består av ni studenter fra både hotell- og reiselivsledelse ved Norsk Hotellhøgskole. (Foto: Serviceforum)

– Vi ser på dette arrangementet som en kjempefin mulighet til å bli bedre kjent med andre studenter og ikke minst knytte et sterkere bånd til reiselivsbransjen, opplyser Ræder.

Tenker større i år

Serviceforum er en nonprofit organisasjon basert på frivillighet og støtte fra næringslivet, skolen og kommunen. Arrangementet har tidligere samlet fra 150-200 deltakere fra hele landet, og selvfølgelig studenter som ønsker å få inspirasjon og knytte viktige kontakter for fremtiden.

– I år ønsker vi å tenke enda større. Vi har 20-årsjubileum og ønsker å

markere dette på en verdig måte. Vi ønsker å gi inspirasjon og skape debatt med et rikt faglig innhold. Vi vil fylle Atlantic Hall med engasjerte mennesker og vise dem det beste vi ved Norsk Hotellhøgskole har å by på og ikke minst skape en møteplass mellom studenter og bransjen, legger Ræder til.

Balansert ledelse – Money Talks

Tidspunkt: 18. mars

Sted: Norsk Hotellhøyskole på Universitetet i Stavanger på dagen, og Atlantic Hall på Radisson Blu Hotel for banketten.

Innhold: En foredragsrekke med ca. 5-6 foredrag på dagen. Her blir det servert lunsj, i tillegg til drikke og noe lite å spise i de korte pausene. En fireretters bankettmiddag på kvelden, med underholdning og utdeling av Æresprisen (tildeles en person som har hatt stor betydning i hotell- og reiselivsnæringen).

Tema: Årets tema er revenue management innen hotell- og reiselivsbransjen, CSR (coorporate social responsability) og lønnsomhet.

Foredragsholdere:

* Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia

* Erik Loe, partner i reklamebyrået Dinamo, hvor han en periode var daglig leder. Han er den beste i Norge på markedsposisjonering og foredraget hans vil handle om ”Hvordan posisjonere seg strategisk i et marked som en CSR-bedrift”.

* Eli Visnes, revenue manager i Color Line, og vil holde et foredrag om revenue management og hvordan dette best mulig kan brukes for å oppnå størst lønnsomhet.

* I tillegg planlegges en paneldebatt om revenue management, og arrangøren er i dialog med foredragsholdere fra bl.a. Norwegian og Choice-kjeden.

* Arrangøren er også i dialog med HSMAI om å dele ut prisen Young Hotelier.

Du kan lese mer om arrangementet og programmet på www.serviceforum.no

"
Powered by Labrador CMS