Mcdonaldslogo
Mcdonaldslogo

Søknadsstorm til ny McDonalds-restaurant

Kjetil og Cecilie Sagen Høst er drivere av McDonald’s nye restaurant på Gulskogen kjøpesenter, som ble åpnet 8. desember. McDonald’s mottok hele 231 søknader da 27 stillinger skulle besettes. Restauranten på Gulskogen blir McDonald’s-restaurant nummer 70 i Norge.

Publisert

Onsdag 8. desember åpner den nye McDonald’s-restauranten på Gulskogen. Den nye møteplassen vil ha gratis internett og et moderne, fargerikt design.

Det har vært et trangt nåløye å komme gjennom for dem som søkte jobb hos McDonald’s på Gulskogen. Allerede tre uker før søknadsfristen gikk utm så Kjetil og Cecilie Sagen Høst seg nødt til å stoppe stillingsannonseringen. Det ble rett og slett for mange gode kandidater, heter det i en pressemelding.

Overveldende respons

- Det er overveldende at vi fikk så mange søknader. Skulle vi komme igjennom alle kandidatene i tide var vi rett og slett nødt til å si stopp. Men nå har vi de 27 utvalgte på plass og vi gleder oss stort til åpningen, sier Kjetil Sagen Høst.

Ekteparet driver også McDonald’s-restaurantene i Porsgrunn, Skien og Åssiden i Drammen, i tillegg til den nye restauranten på Gulskogen.

Populær arbeidsplass

Gulskogen kjøpesenter har blitt et populært sted å jobbe for unge i Drammensområdet. Noe ansettelsesprosessen på McDonald’s-restauranten også bærer preg av.

- Det har vært utrolig moro å oppleve den enorme pågangen fra alle som ønsker å jobbe i den nye restauranten. Det tyder på at McDonald’s fremstår som et attraktivt sted å jobbe og det er jeg veldig glad for. Vi er helt avhengige av flinke folk for å kunne opprettholde det høye kvalitetsnivået som til enhver tid kreves av oss fra våre kunder, sier Cecilie Sagen Høst.

Restaurant nummer 70 i Norge

Kommunikasjonsdirektør Margaret Brusletto i McDonald’s Norge AS ser frem til åpningen av det som blir McDonald’s restaurant nummer 70 i Norge.

- Gulskogen kjøpesenter er viktig for nærmiljøet, både sosialt og økonomisk. Vi er stolte av den nye restauranten og ser frem til å gi kundene en god restaurantopplevelse også på Gulskogen. Erfaringene fra oppussingen vi har gjort av våre andre McDonald’s restauranter har vært svært gode, og vi gleder oss til å se hvordan de nye løsningene nå blir mottatt, sier Margaret Brusletto, kommunikasjonsdirektør i McDonald’s Norge AS.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS