Arlanda Hotellby

Arlanda Hotellby blir Best Western

Best Western Hotels i Sverige fortsetter å knytte til seg hoteller. 1. januar blir Arlanda Hotellby utenfor Stockholm en del av kjeden, og blir dermed Best Westerns 78. hotell i vårt naboland.

Publisert

Arlanda Hotellby blir en del av Best Western-kjeden.

Arlanda Hotellby er et hotell- og konferanseanlegg bare 30 minutters kjøring fra Stockholm sentrum, og bare sju minutter fra Arlanda flyplass.

Hotellet, som tilbyr 148 rom fordelt på 17 hus på en gård, ligger i et skogsnært miljø. Det finnes tre ulike typer rom; økonomirom, superiorrom og eksklusive suiter med egen jacuzzi og badstue.

Konferanseavdelningen består av seks konferansesaler der den største tar 90 personer i kinooppsett. Hotellet tilbyr også sine gjester gratis transfer til og fra Arlanda flyplass.

Mange utenlandsk gjester

– Vi har mange internasjonale gjester, så vi tror att dette blir ett bra komplement til de øvrige Best Western-hotellene i regionen, sier Anders Leffler på Best Western Arlanda Hotellby.

– Vi er fornøyd med at Arlanda Hotellby valgte Best Western Hotels. Det styrker vår posisjon i Stockholmsområdet, og det er positivt å kunne tilby både hotell- og konferanselokaler så nær hovedflyplassen i Stockholm, sier Johan Kukacka, VD for Best Western Hotels i Sverige.

Powered by Labrador CMS