Grand Hotel Halden
Grand Hotel Halden

Grand Hotel i Halden totalrenovert

Grand Hotel i Halden er totalrenovert for 10 millioner kroner. Selskapet Grand Hotell AS er et underselskap av Voldberg Holding og eies av ekteparet Grete og Per Voldberg. Det er også ekteparet som for tiden driver hotellet, men de er på let etter andre som kan stå for den daglige driften.

Publisert

Grand Hotel i Halden er totalrenovert for 10 millioner kroner.

- Vi har nå renovert 2000 kvadratmeter hotell, er det også på tide å se seg om etter noen som kan drive hotellet. Voldberg Holding er først og fremst eiendomsutvikler og ikke driver. Vi håper vi kan komme i kontakt med engasjerte mennesker som ser mulighetene Grand Hotel nå har fått. sier ekteparet Voldberg til Halden Arbeiderblad.

33 rom pusset opp

Samtlige av hotellets 33 rom er usset opp i gammel stil.

- Dette gir Grand Hotel et særpreg som vi håper vil tiltrekke gjeste og fram for alt få dem til å komme igjen, sier paret.

– Vi er ikke bare hotell, men også sted for mindre konferanser og kurs. Når det gjelder det kulinariske har vi innledet et samarbeid med Kurt Ørås og Curtisen, som skal levere all mat til julebordene på hotellet. Det er viktig med samarbeid i næringen, sier Voldberg til lokalavisen.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS